• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.09.2017

14:23

(VIDEO) BUĆ, BUĆ, BUĆ...Bogdanović već cepa mrežice u Sakramentu!

Košarka

(VIDEO) BUĆ, BUĆ, BUĆ...Bogdanović već cepa mrežice u Sakramentu!

Podeli vest

Još nije počela sezona u NBA ligi, a Bogdan Bogdanović uveliko prosipa magiju, pa je za samo 60 sekundi zadivio Amerikance

Novi bek Sakramento Kingsa je naštelovao ruku, kao zapeta puška čeka start sezone, što je na treningu pokazao.

Kingsi su se na Tviteru pohvalili koga imaju u ekipi. Postavili su video klip na kome se može videti kako srpski as zajedno sa Skalom Labom šutira trojke, i to bez promašaja.

Bogdanović je šutirao osam od osam za minut. Debi Bogdanovića u NBA zakazan je 19. oktobar kada će Sakramento igrati protiv Hjuston Roketsa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lucky

pre 6 godina

Свака част! Каква ће то тек играчина бити на следећем првенству свијета. Има да опет сребро узмемо.

marko

pre 6 godina

Pa i ovaj momak do njega trpa isto... Zna se Bogdanov ucinak u igri...sut za tri poena 2-9...3-15...i slicno...

Aleksandar

pre 6 godina

Do nekle si u pravu ali,da da shvatas malo bolje kosarku,znao bi da je taj procenat imao zbog toga jer nije igrao na svojoj poziciji,uz to pride u reprezentaciji nije igrano na nacin koji njemu odgovara.Sutevi u reprezentaciji su 80% bili iznudjeni,ne u pravljenom napadu za njega,gde se on izvlaci od ispod ka trojci iza bloka i sutira.Takvi sutevi su navika,tako je odrastao i to je njegova specijalnost.djordjevic uz sve pohvale ali,apsolutno nije imao takvu akciju za njega,jer da je bilo ja bih je bar jednom video.Bilo je slicnih ali iznudjenih improvizacija,sto je druga prica.Inace bogdan na svojoj poziciji je oko pedeset posto.

lektor

pre 6 godina

DONEKLE se i ti razumes u kosarku, ali ti pravopis malo tanak.

steva

pre 6 godina

nije ovo pokazatelj nicega...Stojakovic je na ovakvim treninzima promasio trojku samo kad je to on hteo...cuj 8:8 ? ja sam igrao kosarku pre mnogo godina i to drugu ligu ...tad , pre 30 godina , u mojoj ekipi je postojao igrac koji je na ovakvom treningu sutirao 45-45 ...i do 50 suteva bi promasio recimo 2 puta (umor) .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija