• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.10.2017

22:26

EVROKUP: Saletov Bajern srušio Turke, preokret Budućnosti

Košarka

EVROKUP: Saletov Bajern srušio Turke, preokret Budućnosti

Podeli vest

Košarkaši Bajerna pobedili su u Istanbulu Galatasaraj sa 86:69 u prvom kolu grupe B Evrokupa

Ekipa Aleksandra Đorđevića razbila je doskorašnjeg učesnika Evrolige, a briljirali su Stefan Jović, Milan Mačvan i Vladimir Lučić. Bivši plejmjeker Crvene zvezde ostvario je 11 asistencija i tri poena, Lučić je ubacio 16, a Mačvan 12 poena uz pet skokova i pet asistencija. 

Pored njih, odlično su odigrali i Brejdon Hobs sa 14 poena dok je Devin Buker dodao 10, Maik Cirbes meč je završio sa šest poena i pet skokova.  U poraženom sastavu Dvajt Hardi je postigao 17 poena, dok je Skoti Hopson ubacio 16.

U Partizanovoj grupi Bilbao je u Viljnusu pobedio Lijetuvos Ritas 93:83, uz sjajnu partiju Dejana Todorovića koji je zbeležio  20 poena i sedam skokova. Predstavnik Litvanije iduće srede gostuje u Beogradu.

Kao gost je slavila Lokomotiva Kubanj, srpskog trenera Saše Obradovića, ruski tim je u neizvesnoj završnici odoleo Limožu - 63:61. 

Budućnost je u grupi B u finišu meča prelomila meč protiv Ređo Emilije i  osvojila prve bodove - 82:74.

Ekipa Torina je u A grupi pobedila a gostovanju Cedevitu sa 86:83 u prvom kolu Evrokupa. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Trevor Mbakve sa 20 poena, Geret je ubacio 17, Paterson 15, a Saša Vujačić devet poena.  Kod domaćeg sastava Demtris Nikols je ubacio 17 poena, Filip Krušlin meč je završio sa 12.

 

EVROKUP

 

1. kolo


Grupa A

Cedevita - Torino 83:66
Andora - Uniks 68:76
Levaloa - Darušafaka 20.45


Grupa B

Lijetkabelis - Hapoel Jerusalim 86:72
Budućnost - Ređo Emilija 82:74 
Galatasaraj - Bajern 69:86 


Grupa C

Lijetuvos Ritas - Bilbao 83:93 
Limož - Lokomotiva Kubanj 61:63
Alba - Partizan 111:85


Grupa D

Trento - Asvel 
Gran Kanarija - Zenit 21.30
Ulm - Tofaš 83:73



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija