• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

13.10.2017

08:08

(VIDEO) ONI SU STIGLI IZ ZEMLJE KOŠARKE! Ameri videli prvi NBA okršaj Tea i Bogdana!

Košarka

(VIDEO) ONI SU STIGLI IZ ZEMLJE KOŠARKE! Ameri videli prvi NBA okršaj Tea i Bogdana!

Podeli vest

Klipersi ubedljivi protiv Sakramenta, Bogdanovićev rekord u Kingsima, Teo delio "lude" asistencije

 

Ako se i po ovom jutru dan poznaje, biće ovo sezona bogata sjajnim igrama Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića.

Srpski reprezentativci deluju sve bolje kako vreme odmiče i nema dileme da će igrati veoma važne uloge u svojim ekipama, a u noći između četvrtka i petka prvi put su odmerili snage jedan protiv drugog.

Teodosićevi Klipersi pobedili su u još jednom predsezonskom odmeravanju snaga Bogdanov Sakramento rezultatom 104:87 uz vrlo dobre igre srpskih igrača koji su na najbolji način reprezentovali i sebe i srpsku košarku u celini.

Teo je kao starter (odigrao 23 minuta) ponovo radio ono što najbolje zna - delio asistencije od kojih su neke opet bile za dušu navijača.

Utakmicu je završio sa osam poena (1/2 za dva, 2/3 za tri) i šest produktivnih dodavanja ka saigračima.

AP PHOTO

Bogdanović je na drugoj strani odigrao 19 minuta i za to vreme stigao da bude drugi strelac tima sa 13 poena što mu je ujedno i rekord dosadašnje NBA karijere.

Odlično je Bogdan podesio nišanske sprave, ubacio je tri trojke iz četiri šuta, dodao na to i dve dvojke iz pet pokušaja i zaista ostavio odličan utisak.

U redovima poraženog sastava po 13 poena postigli su takođe rezervisti Mejson i Templ, dok je najbolji strelac bio Zek Rendolf sa 14.

Bilo je to ipak nedovoljno da se ugrozi pobeda domaćeg tima koje je predvodio Blejk Grifin sa 18 poena. Deandre Džordan je dodao 14 i 13 skokova, a Lu Vilijams je utakmicu završio sa 14 poena.

Za kraj pogledajte jedan od najboljih poteza na utakmici u režiji Teodosića kao asistenta i Džordana kao egzekutora "alej-ap" kombinacije.

A ovako je Bogdanović završio jednu od kontri gostiju iz prestonice Kalifornije:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija