• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

18.10.2017

07:56

(VIDEO) NBA sezona počela TEŠKIM MALEROM! JEZIVA POVREDA Gordona Hejvorda posle samo 5 minuta na parketu!

Košarka

(VIDEO) NBA sezona počela TEŠKIM MALEROM! JEZIVA POVREDA Gordona Hejvorda posle samo 5 minuta na parketu!

Podeli vest

Krilni igrač Bostom Sektiksa slomio skočni zlob na samom početku utakmice sa Klavalirsima

 

Hejvord je bio deveti pik Juta Džeza na draftu 2010. godine, a sa Seltiksima je proteklog leta potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 128 miliona dolara. Tokom sedam sezona u NBA ligi prosečno je beležio 15,7 poena uz 4,2 skokova i 3,4 asistencije po susretu.

Krilni igrač koji je stigao letos u Boston Seltikse kao jedno od dva najveća pojačanja, verovatno je već završio sezonu.

AP PHOTO

Hejvord je nezgodno doskočio posle skoka u napadu na premijeri sezone protiv Klivlend Kavalirsa, slomio je skočni zglob koji mu je potpuno iskočio iz ležišta.

U istom trenutku kada su ga pogledali skoro svi igrači dva tima su se uhvatili za glavu u agoniji ne želeći više da gledaju kako to izgleda. 

Lebron Džejms, Dvejn Vejd, Derik Rouz, Kajri Irving, svi su skretali pogled, gledali u parket, tribune, plafon... 

AP PHOTO

Igrači Seltiksa su se okupili kako bi ohrabrili jedni druge, jer ih očekuje potpuno drugačiji nastavak sezone od onog koji je bio u planu do samo pet minuta ranije. 

Tokom jednog tajm-auta Džejms je utišao u svlačionicu gde je medicinski tim Seltiksa ukazivao pomoć Hejvordu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija