• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.10.2017

14:20

(VIDEO) HEJVORD ZAVRŠIO SEZONU: Ne brinite, biću dobro!

Košarka

(VIDEO) HEJVORD ZAVRŠIO SEZONU: Ne brinite, biću dobro!

Podeli vest

Košarkaš Bostona Gordon Hejvord rekao je "da će biti dobro", dan pošto je slomio skočni zglob u prvoj utakmici u novoj sezoni NBA lige protiv Klivlenda

Hejvord je slomio skočni zglob leve noge pošto je nezgodno doskočio u utakmici protiv Klivlenda, odigrane u noći između utorka i srede.

To je bio njegov debi za Seltikse, za koje je ovog leta potpisao ugovor vredan 128 miliona dolara.

- Boli me što ne mogu da budem ovde, na utakmici na domaćem terenu. Ništa ne želim više nego da budem sa saigračima i da izađem na parket. Ali, podržavaću vas odavde (iz bolnice, prim.aut) i želim vam sreću - naveo je Hejvord u video poruci emitovanoj pre utakmice sa Milvokijem.

Boston je noćas izgubio od Milvokija sa 100:108.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija