• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.10.2017

23:53

EVROLIGA: Fener do prve pobede, PAO srušio Bamberg

Košarka

EVROLIGA: Fener do prve pobede, PAO srušio Bamberg

Podeli vest

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su večeras Bamberg u Atini sa 93:83 (22:15, 21:20, 26:21, 24:27) u drugom kolu Evrolige

 


Kod domaćih istakli su se Nik Kalates sa 21 i Kris Singlton sa 15 poena, a dvocifren učinak imali su i Džejms Gist i Jan Vujukas sa po 11 poena. U ekipi Bamberga najbolji je bio Riki Hikman sa 19.

 
Ekipi iz Grčke je ovo prva pobeda, dok je Bamberg zabeležio drugi poraz.

Ekipa Makabija pobedila je u Tel Avivu Baskoniju sa 74:68 (19:16, 20:14, 17:23, 18:15). 

Makabi je do pobede vodio Noris Kol sa 24 poena, dok je Dešon Tomas postigao 17. U poraženom timu najbolji je bio Rodrig Bobua sa 22 poena.

Šampion Evrope Fenerbahče je tek posle produžetaka slavio u gostima protiv Olimpije Milano (92:86) i tako došao do prve pobede u novoj sezoni.

U derbiju kola Real Madrid je kod kuće savladao CSKA sa 82:69.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija