• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.10.2017

10:28

(VIDEO) UŽASNA POVREDA KUZMIĆA, SEZONA GOTOVA! Srpski košarkaš uplakan i u kolicima napustio teren!

Košarka

(VIDEO) UŽASNA POVREDA KUZMIĆA, SEZONA GOTOVA! Srpski košarkaš uplakan i u kolicima napustio teren!

Podeli vest

Centar Real Madrida Ognjen Kuzmić verovatno je završio sezonu zbog teške povrede kolena

Kuzmić je tokom druge četvrtine meča sa CSKA pao prilikom jedne akcije pod košem i sa bolnom grimasom se uhvatio za koleno.

Prema još nepotvrđenim informacijama košarkaš Reala najverovatnije je pokidao prednji ukršteni ligament kolena, što je jedna od najtežih sportskih povreda. Zbog toga bi mogao da provede van parketa između šest i devet meseci, što praktično znači da je sezona završena za njega.

Kuzmić je letos stigao u Real posle sjajne sezone u Crvenoj zvezdi. Osim Kuzmića, Real je zbog povrede na neodređeno vreme ostao i bez Entonija Rendolfa. Amerikancu sa pasošem Slovenije je stradalo rame posle kontakta sa Vilom Klajburnom. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija