• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2017

13:34

(VIDEO) BOGDAN JE VEĆ KRALJ! Sakramento snimio film o debiju srpskog asa!

Košarka

(VIDEO) BOGDAN JE VEĆ KRALJ! Sakramento snimio film o debiju srpskog asa!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović debitovao je pre dve večeri u NBA ligi, a Sakramento Kingsi već su snimili film o srpskom reprezentativcu

"Kraljevi" su poraženi ali im to nije teško palo, jer su videli kakvog su igrača dobili. Bogdanović je zablistao u prvom poluvremenu protiv Sansa postigavši svih 12 svojih poena.

Kingsi su Bogdanovićev debi zabeležili kratkim filmom koji prati svaki njegov korak u Finiksu, od polaska u Arizonu iz Denvera, preko utisaka trenera i saigrača uoči meča, nastupa, reakcija posle utakmice, do novog leta avionom.

Veoma sam uzbuđen, ne mogu da dočekam. Nerovazan sam. Bilo mi je teško da gledam svoje saigrače kako se bore, a ja ne mogu da im pomognem. Sada je moje vreme, osećam se dobro - rekao je Bogdanović pred utakmicu sa Sansima.

Trenera Kingsa Dejv Jerger sipao je komplimente na račun srpskog asa.

- Pomogao nam je u izgradnji utakmice, takođe i u šutu. On je izbalansirana, ali i osoba koja zna šta želi. Poseduje vanserijsku inteligenciju. On može da da odličan pas, ali i da ukrade loptu, može da igra sa loptom u pokredu. Uživam u tome što ga imam u timu. Nadam se da ćemo radi mnogo godina zajedno - rekao je stateg Sakramenta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija