• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2017

13:05

SRPSKE TROBOJKE ODUŠEVILE BOGDANA: Neverovatan je osećaj videti moje zemljake, u Srbiji svi vole Kingse!

Košarka

SRPSKE TROBOJKE ODUŠEVILE BOGDANA: Neverovatan je osećaj videti moje zemljake, u Srbiji svi vole Kingse!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović je i protiv Nju Orleansa imao dvocifren učinak, a as Sakramenta bio je oduševljen kada je na tribinama video srpske trobojke


- Neverovatan je osećaj videti moje zemljake sa zastavama Srbije na tribinama. Ne znam da li znate, ali Sakramento je jedan od najomiljenijih klubova na našem kontinentu, a posebno u Srbiji. Pre svega zbog Peđe i Vlada, ali i zbog tog tima i tog vremena: Majk Bibi, Dag Kristi, Kris Veber, Hidaet Turkolu. To su bila sjajna vremena - kazao je američkim medijima Bogdanović nakon poraza Kinsa (114:106). 

Pohvalio je Bogdanović navijače Sakramenta. 

- Navijači su fantastični, iako za NBA navijače važi pravilo da su drugačiji. Međutim, ovde nije tako. Znaju kako da odreaguju na svaku lošu odluku sudija  zvižde, vrište, skaču. Sjajni su, oni su naš šesti igrač. 

Amerikanci su Bogdanu rekli da ga glas beskompromisnog igrača, koji se uvek bori da postigne koš više od protivnika.

- Ko vam je to rekao? Trudim se da bude čvrst svakog dana, da napredujem i budem dobar na terenu. Volim košarku i zato se toliko trudim.

Kingsi su opet poraženi, što je Bogdanoviću teško palo.

- Opet smo izgubili i svakako da osećaj nije dobar. Moramo da poradimo na određenim stvarima, kako bismo bili bolji u drugom poluvremenu, kao i da se više ne bismo mučili. Dozvolili smo protivniku previše lakih poena, lakih polaganja, dok mi nismo mogli do koša. Ipak, mislim da sve to ide sa iskustvom i da ćemo biti bolji kako mečevi budu prolazili

Amerikanci su bili oduševljeni  njegovom nesebičnošću. 

- Kada vidim slobodnog saigrača odmah mu dodajem loptu jer to je prosto moj stil, ali i nešto sa čime su svi upoznati. Očekivao sam da će biti dosta teže u NBA ligi, jače, brže... Ali, nista posebno - košarka je ista gde god da se igra u svetu. Moramo da igramo brže, i da napravimo razliku između isforsiranih i pametnih šuteva. To je nešto što takođe moramo da promenimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija