• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2017

22:42

EVROLIGA: Papas šokirao Žoca, Zvezda da pripazi na Rajta, ruski marš kroz Istanbul!

Košarka

EVROLIGA: Papas šokirao Žoca, Zvezda da pripazi na Rajta, ruski marš kroz Istanbul!

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea pretrpeli su drugi poraz u Evroligi, pošto su poklekli u finišu duela sa Panatinaikosom - 70:68

Dramatičan derbi četvrtog kola Evrolige rešen je  1,2 sekunde pre kraja meča trojkom Nikosa Papasa.

PAO je u većem delu meča bio u zaostatku, Fener je kontrolisao dešavanja na parketu, a onda je meč ušao u triler završnicu. Papas je prvo na minut do kraja pogodio šut za dva uz dodatno slobodno bacanje za 67: 66, Datome je potom bio siguran sa penala, da bi malo pre kraja Papas trojkom zaledio goste i postavio konačnih 70:68. 

Papas je završio meč sa 24 poena, Nik Kalates je imao 12. U timu Fenera 15 poena ubacio je Jan Veseli, po 14 su postigli Bred Vonamajker i Nikolo Meli. Marko Gudurić je za deset minuta u igri postigao dva poena.

Anadolu Efes je u Istanbulu doživeo i četvrti poraz u Evroligi, Turke su pregazili Rusi, CSKA je trijumfovao sa  98:78. Nije bilo neizvesnosti, gosti su od starta diktitrali tempo, na vreme slomili rivala i rutinski priveli utakmicu kraju, i tako upisali treću pobedu 

U ekipi Efesa srpski centar Vladimir Štimac je za 15 minuta postigao sedam poena. Jedina svetla tačka u poraženom timu bio je Krunoslav Simon sa 23 poena, Danston je dodao 14, i Adams sa 17 poena.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Vil Kliburn sa 20, Serhio Rodrigez je ubacio je 14 poena, De Kolo 18 , a Hanter 13 poena. 

Bamberg je slavio na domaćem terenu protiv  Baskonije rezultatom 78:72. Za Brose je debitovao doskorašnji član Igokee Dorel Rajt koji je odmah potvrdio da će biti veliko pojačanje za nemački tim. Postigao je 13 poena i upisao 5 skokova. Dvocifren učinak u Trinkijerijevom timu imali su još Leon Radošević i Luka Štajger sa po 12 poena, a Maodo Lo je postigao 11. Luka Mitrović je na terenu proveo deset minuta i za to vreme ubeležio 4 poena i 5 skokova. Kod gostiju je Džejson Grejndžer ubacio je 17 poena.

Tim Andree Trinkijerija gostuje Crvenoj zvezdi 2. novembra od 18.00 časova u 5. kolu Evrolige.

EVROLIGA

4. kolo

Petak

Anadolu Efes - CSKA 80:98
Bamberg - Baskonija 78:72
Panatinaikos - Fenerbahče 70:68
Valensija - Unikaha91:53

 

Četvrtak

Crvena zvezda - Makabi 87:84
Žalgiris - Real Madrid 66:87
Olimpijakos - Himki 78:74

prinstscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija