• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2017

08:21

(VIDEO) TO JE PRAVI JOKIĆ! Srbin doneo pobedu Denveru, radovao se i Bjelica

Košarka

(VIDEO) TO JE PRAVI JOKIĆ! Srbin doneo pobedu Denveru, radovao se i Bjelica

Podeli vest

Upalila se mašina! Srpski as Nikola Jokić polako dostiže nivo igara kojima je žario i palio NBA tereninma prošle sezone. Centar Denvera je ostvario dabl dabl učinak protiv Atlante i najzaslužniji za trijumf njegovog tima - 105:100

 

 

Nikola Jokić je na terenu proveo 32 minuta i za to vreme ubacio 18 poena, uz 15 skokova, pet asistencija i jednu blokadu.

Po 18 poena ubacili su i Geri Heris i Vil Barton, ali je Jokić jedini imao "dvostruki" učinak i dvocifren indeks korisnosti (+12).

Pobedi se radovao i Nemanja Bjelica u vrlo tesnom meču Minesote i Oklahome (119:116).

Srpski reprezentativac je odigralo slabiju utakmicu, pošto je za sedam minuta na terenu postigao samo tri poena, uz jedan skok.

Najefikasniji kod "vukova" bio je Karl Entoni Tauns sa 33 poena (19 skokova), dok je u Oklahomi Rasel Vestbruk bio blizu tripl-dabla sa 27 poena, osam skokova i devet asistencija.

Šampion Golden Stejt se namučio sa Vašingtonom, ali je iščupao pobedu - 120:117.

Kevin Durant je prednjačio sa 31 poenom, Stef Kari je ubacio 20, Klej Tompson 18...

NBA LIGA

Petak
Šarlot - Hjuston  93:109
Orlando - San Antonio  114:87
Atlanta - Denver  100:105
Njujork - Bruklin  107:86
Minesota - Oklahoma  119:116
Golden Stejt - Vašington  120:117
LA Lejkers - Toronto  92:101


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 6 godina

Da to je onaj pravi Jokic..steta sto nije bio pravi i iskren kad je zao jos proletos da nece igrati za Srbiju asve nas lagao...vesti o njemu me interesuju kao lanjski sneg..pisite o nekom mladom talentu, koji voli Srbiju...Pisite vise o Bogdanu..eto covek igra NBA , igrao na EP i spreman je, nije umoran...pustite ove kojima Srbija nije u srcu..pogledajte Ljajica..veci je Srbin od Jokica

zoran

pre 6 godina

Beravo za komentar! isto mislim. Dosta vise tih '' zvezda'' koje lako prodaju svoju zemlju i dali bi d... za pare.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija