• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.11.2017

08:27

(VIDEO) JOKIĆU BALKANSKI DERBI! Dabl-dabl sjajnog Srbina, Lebron brojao do 57!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆU BALKANSKI DERBI! Dabl-dabl sjajnog Srbina, Lebron brojao do 57!

Podeli vest

Srpski centar Nikola Jokić odigrao je još jednu odličnu utakmicu u dramatičnoj pobedi Denver Nagetsa nad Majami Hitom rezultatom 95:94

Jokić je bio među najzaslužnijima za pobedu sa 19 poena, 14 skokova, dve asistencije i tri ukradene lopte za 34 minuta na parketu.

Dion Vejters promašio je šut za pobedu gostiju sa Floride, a Denveru je peti trijumf u sezoni doneo Pol Milsap sa linije slobodnih bacanja. Milsap je ujedno bio i najbolji u ekipi Denvera sa 27 poena, devet skokova i pet asistencija.

Bio je to svojevrsan okršaj balkanskih košarkaških zvezda, pošto je sjajan meč na drugoj strani odigrao MVP Evropskog prvenstva Goran Dragić sa 22 poena, sedam asistencija i tri skoka. 

Detroit Pistonsi možda i neočekivano igraju dobro na startu sezone, a protiv Milvokija su došli do šeste pobede - 105:96.

Ponovo trener Van Gandi nije dao šansu Bobanu Marjanoviću, a Detorit je tokom celog meča bio u prednosti protiv Baksa koji su pretrpeli peti poraz.

Andre Dramond je dominirao sa 24 poena i 12 skokova, a Ejveri Bredli je dodao 23 poena. Na drugoj strani Janis Adetokumbo imao je 29 poena, 5 skokova i 3 asistencije.

Veče u NBA ligi obeležio je Lebron Džejms koji je bio najzaslužniji za to što je Klivlend prekinuo seriju od četiri poraza. Kavalirsi su pobedili Vašington sa 130:122, a "Kralj" je bio najzaslužniji sa 57 poena, 11 skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte.

U ekipi Kavsa su se još istakli Rouz sa 20 i Krauder sa 17 poena, dok je na drugoj strani odličan bio Bredli Bil sa 36 poena.

NBA, rezultati

Detroti - Milvoki 105:96
Orlando - Čikago 83:105
Filadelfija - Indijana 121:110
Vašington - Klivlend 122:130
Atlanta - Hjuston 104:119
Njujork - Finiks 120:107
Dalas - Nju Orleans 94:99
San Antonio - Šarlot 108:101
Denver - Majami 95:94
Juta - Toronto 100:109
Oklahoma - Boston 94:101
LA Lejkers - Bruklin 124:112


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija