• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.11.2017

08:17

(VIDEO) SRBI U NBA: Bogdan Detroitu ubacio 14 poena, dve trojke Bjelice za 15 minuta, "ratnici" zaustavili Jokića!

Košarka

(VIDEO) SRBI U NBA: Bogdan Detroitu ubacio 14 poena, dve trojke Bjelice za 15 minuta, "ratnici" zaustavili Jokića!

Podeli vest

Nemanja Bjelica odigrao je još jednu dobru partiju u pobedi Minesote, dok Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović nisu imali razloga za slavlje, jer su Denver i Sakramento poraženi

Košarkaši Minesote pobedili su Dalas rezultatom 112:99. Karl-Entoni Tauns sa 31 poenom,  Endrju Vigins sa 23 poena i  Taž Gibson sa 12 ubačenih poenapredvodili su Tombervulvse do trijumfa, dok je srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao 15 minuta za pobednički tim i za to vreme postigao šest poena, dve trojke, zabeležio četiri skoka i dve asistencije.

U timu Maveriksa su se istakli Denis Smit Džunior sa 18 i Harison Barns sa 17 poena.

 

NBA LIGA

rezultati

Detroit - Sakramento 108:99
Čikago - Nju Orleans 90:96
Minesota - Dalas 112:99
Denver - Golden Stejt 108:127

Sakramento Kingsi pretrpeli su sedmi vezani poraz, ovog puta su pali pred Detroitom koji je slavio sa 108:99.

Bogdan Bogdanović je bio jedan od boljih u redovima Kingsa, ali nije uspeo da spreči poraz svog tima. Srbin je meč završio sa 14 poena, jednim skokom i jednom asistencijom, dok je tri poena više imao Zak Randolf, a De'Aron Foks 14 poena.

U redovima Pistonsa briljirali su Ejveri Bredli sa 24 poena, Tobijas Haris je ubacio četiri poena manje a  Andre Dramond je pored 16 poen imao i 19 skokova. 

 

U pobedničkom timu ponovo nije bilo srpskog košarkaša Bobana Marjanovića.

Golden Stejt je slavio protiv Denvera sa 127:108. U timu Voriorsa najbolji je bio Kevin Durant sa 25 poena, sedam skokova i isto toliko asistencija, 22 poena dodao je Stef Kari uz 11 asistencija kao i Drejmond Grin sa 15 poena.

Vil Barton sa 21 poenom bio je najbolji u timu Denvera,dok je Nikola Jokić na parketu proveo 19 minuta i za to vreme postigao osam poena, sedam skokova i tri asistencije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija