• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.11.2017

08:01

(VIDEO) JOKIĆ NASTAVIO TEROR! Nikoli jedna asistencija nedostajala za tripl-dabl, Bogdan i Bjelica jednocifreni!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ NASTAVIO TEROR! Nikoli jedna asistencija nedostajala za tripl-dabl, Bogdan i Bjelica jednocifreni!

Podeli vest

Košarkaši Denvera upisali su treću pobedu u nizu, a Nikola Jokić je zabeležio novi dabl-dabl, Bogdan Bodganović je pružio solidnu partiju u porazu Sakrementa od Njujork Niksa (118:92), dok je Nemanja Bjelica u porazu Minesote u noći između subote i nedelje od Finiksa (118:110) ubacio šest poena

Denver je pred svojim navijačima u noći između subote i nedelje savladao sa 125:107 Orlando. Nikola Jokić je  nastavio da briljira. Odigrao je 37 minuta za Nagetse i za to vreme uspeo da zabeleži dabl-dabl učinak - ubacio je 12 poena, a imao i 17 skokova uz  devet asistencija, samo je jedna nedostajala za tripl-dabl.

U pobedničkom je  Džamal Mari postigao 32 poena, a sledio ga je Vil Barton sa 26 poena, devet skokova i pet asistencija.

U timu Medžika Maris Spejts je ubacio 19 poena, su po 18 imali Džonanat Simons i Evan Furnije. Nikola Vučević odigrao je 23 minuta za Medžik i za to vreme postigao osam poena i zabeležio šest skokova i dve asistencije.

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović i njegovi Sakramento Kingsi poraženi su od Njujork Niksa 118:91.  Bogdanović je odigrao 20 minuta za Sakramento i za to vreme postigao devet poena, zabeležio dva skoka i jednu asistenciju.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Kristaps Porzingis sa 34 poena, Li je imao 20, a Kanter 17 poena. 

Ni Nemanja Bjelica nije noćas imao sreće, Minesota je poražena 118:110 od Finiksa. Srpski reprezentativac proveo je na parketi 20 minita, a za to vreme postigao je šest poena, sedam skokova i jednu asistenciju. 

Vigins je imao 27, a Batler 25 poena u poraženoj ekipi, dok su Voren i Buker u Finiksu imali po 35.

Bez Bobana Marjanovića na parketu, Detroit je stigao do novog trijumfa, savladana je Atlanta sa 111:104, Andre Dramond je bio sjajan sa 16 poena, 20 skokova i sedam asistencija. Redži Džekson je imao 22, Ejveri Bredli 20 poena u pobedničkom timu. Za Hokse, 22 poena je dao Kent Bejzmor, Denis Šruder je upisao dabl-dabl od 17 poena i 11 asistencija.

NBA LIGA

Rezultati

Nju Orleans - LA Klipers 111:103
Vašington - Atlanta 113:94
Hjuston - Memfis 111:96
Njujork Niks - Sakramento 118:91 
Dakas - Klivlend 104:111
Golden Stejt - Filadelfija 135:114
Milvoki - LA Lejkers 98:90 
San Antonio - Čikago 133:94
Denver - Orlando 125:107
Finiks - Minesota 118:110
Juta - Bruklin 114:106



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija