• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.11.2017

10:14

(FOTO) VARDA UZ PASPALJA I SUROVO ISKREN: Kažu bavi se sportom, to je lako zarađen novac, igra! Legendo, drži se!

Košarka

(FOTO) VARDA UZ PASPALJA I SUROVO ISKREN: Kažu bavi se sportom, to je lako zarađen novac, igra! Legendo, drži se!

Podeli vest

Žarko Paspslj je pre nekoliko dana imao blaži moždani udar, poruke podrške srpskoj legendi stižu sa svih strana, a izuzetno zanimljivu koja je otkrila da sport ima i mračnu stranu poslao je Ratko Varda

 Život sportiste deluje lepo i lagodno kada se posmatra sa strane, ali godine napornog treninga i fizičkog napora ostave posledice. Nažalost, bavljenje profesionalnim sportom ima i svoju negativnu stranu.

- Kad kažu lako je vama to je samo igra! Najlakše zarađen novac! Imao si sreće u životu! Budite zdravi bavite se sportom. Toliko o tome koliko sport ne ostavlja posledice. Legendo drži se -  napisao je na Instagramu Ratko Varda.


PASPALJ DOŽIVEO MOŽDANI UDAR! Legenda se oporavlja u bolnici u San Antoniju, Divac i Greg Popović pritekli u pomoć!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
juka

pre 6 godina

tako nam kazu svima.....laganih 2500 eur mesecno!!!!!!!kad se igralo i kad sam prezivljao familiju i tast i tasta me pljuvali...sad me trese aritmija i takihardija od proslih dana i posledica tesko zaradjivanog novca...mozes igrat max do 40-e.a posle se lečiš!!!!!!znano.bravo ratko.ne daj se žara izdrži.sve su to posledice teskog rada.PODRSKA SVIM SPORTASIMA...

Dušan

pre 6 godina

Nije lako, ali je mnogo lakše bez cigareta, alkohola u većim količinama, narkotika i ostalog što se konzumira u svetu top sportista.

22

pre 6 godina

A viski i cigarete ti se uklapaju u sportski nacin zivota?!Ne lupetaj Ratko a tebi Paljo zelim brz oporavak.I sada pamet u glavu!!!

zzz

pre 6 godina

Lupetanja. Pa što nisi nosio malter na građevini ili utovarrao džakove. Nema para. Hoćeš pare. Koliko para, nikada dosta, pa sad kukaš.

ZORAN

pre 6 godina

a mi sad treba da Vas žalimo... sam si birao čime ćeš da se baviš .... i nije Vas niko na silu tero da igrate košarku i zato nemoj da kukaš ko ...(namenjeno Vardi).. za Paspalja legendu sve najbolje i brz oporavak....

mrdr

pre 6 godina

Svi znaju da Palja nije bio ni 5 min.bez cigarete još dok je igrao profesionalno....i tada su mu zadavale velike probleme....\n\n

Mikan

pre 6 godina

Moždani udar sigurno nije od napora u sportu. Pa bokserima stalno lupaju glavu pa opet retki su slučajevi umiranja od izliva krvi u mozak od posledica udaraca. U košarci stradaju najviše kolena ali za moždani udar krivci su pre svega nasledni faktor tj. genetika, zatim alkohol, pušenje, loša hrana, visok pritisak. Mani se Varda te patetike.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija