• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.11.2017

15:28

ZVEZDA ZOVE "DELIJE" U POMOĆ: Dajte nam vetar u leđa za novu pobedu!

Košarka

ZVEZDA ZOVE "DELIJE" U POMOĆ: Dajte nam vetar u leđa za novu pobedu!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević pozvao je navijače da pruže veliku podršku u meču protiv Baskonije u Evroligi i vode ekipu do prve pobede posle četiri poraza u elitnom takmičenju

Očekuje nas težak meč, kao i svaki u Evroligi. Baskonija u poslednjih nekoliko nedelja igra izvanredno, a ogroman individualni kvalitet pojedinaca je stavljen u službu tima, što je donelo rezultat, kao i promena trenera. Moramo da odigramo maksimalno dobro u oba pravca - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

On dodaje da ekipa ima vremena da se osveži nakon gostovanja Zadru u ponedeljak pripremi za duel sa Baskonijom.

Želimo da odigramo dobro i stignemo do pobede. Jasno je da nam je podrška navijača mnogo važna i da nam donosi mnogo u pokušaju da dođemo do novih bodova - rekao je trener crveno-belih.

Iskusni krilni centar Milko Bjelica, nekadašnji član baskijskog kluba, upozorava na činjenicu da je protivnik odlično reagovao na promenu na trenera.

Baskonija je posle lošeg starta izvršila neke izmene, tu prvenstveno mislim na trenera. Ekipa je reagovala fenomenalno, nanizali su nekoliko vrednih pobeda u Evroligi i nacionalnom prvenstvu. Sada su za razliku od početka sezone, u izvanrednoj formi. Međutim, mi moramo da se usredsredimo na nas i našu igru, da podignemo kvalitet odbrane, odigramo tečnije u napadu i to je ključ uspeha - rekao je Bjelica.

Iz Zvezde su podsetili da će za ovu priliku u Beogradskoj areni postaviti dva video bima kako bi svi koji dođu u halu mogli da prate i fudbalsku utakmicu Lige Evrope između Crvene zvezde i BATE Borisova od 19 sati.

Utakmica 9. kola Evrolige između Crvene zvezde i Baskonije igraće se u četvrtak od 21 sat.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija