• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.11.2017

10:01

(VIDEO) SPRDNJA NA RAČUN HRVATA! Selektor "kockastih" očajan: Igramo pod stresom jer smo usrani!

Košarka

(VIDEO) SPRDNJA NA RAČUN HRVATA! Selektor "kockastih" očajan: Igramo pod stresom jer smo usrani!

Podeli vest

Novi selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Ivica Skelin slikovito je opisao poraz svog tima na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Selekcija Hrvatske je u prvom kolu poražena od Holandije (68:61), a ovaj neuspeh, posle letošnjeg debakla na Evropskom prvenstvu, gotovo da je predmet sprdnje u medijima u komšiluku.

Povod za tako nešto dali su i selektor Ivica Skelin i kapiten Filip Krušlin. Njih dvojica su posle utakmice došli na konferenciju, ali nisu znali da su mikrofoni već uključeni i da svi čuju ono što govore.

Printcreen

- Svi igramo pod stresom? Zašto? Zašto? Usrani smo, usrani! Zašto smo usrani? Jesam li ja kriv? - upitao je Skelin kapitena, a ovaj je odgovorio:

Ma nije... Jeb*ga, misliš si ovo je Holandija, svi očekuju da to moramo da dobijemo... Mislim da će drugačije biti protiv Italije - pravdao se Krušlin, a prenose Sportske novosti.

Na to je Skelin dodao:

Zašto bi to morali da dobijemo u gostima? Upadnete sami u zamku, ne možete tako funkcionisati. Zašto bi morali ikoga dobiti, zašto nam nije fokus bio na igri - rekao je Skelin, pre nego što je upozoren da se čulo sve što su pričali.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija