• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: inforemer

25.11.2017

15:51

SRBIJA OSLABLJENA ČEKA GRUZIJU! "Orlovi" bez Birčevića, menja ga Lešić!?

Košarka

SRBIJA OSLABLJENA ČEKA GRUZIJU! "Orlovi" bez Birčevića, menja ga Lešić!?

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević neće moći da računa na krilnog centra Stefana Birčevića za utakmicu protiv Gruzije

"Orlovi" su na startu kvalifikacija za Mundobakset pobedili Austriju sa 85:64, a u ponedeljak dočekuju selekciju Gruzije.

Srbija će na tom meču biti oslabljena neigranjem Stefana Birčevića, koji mora da se vrati u Istanbul kako bi igrao za svoj klub utakmicu turskog prvenstva protiv Sakarije.

Prema pisanju Mozzartsporta Birčevića će najverovatnije zameniti Sava Lešić, a uskoro bi trebalo da bude poznato da li će selektor Đorđević ekipi priključiti i trojicu igrača Crvene zvezde: Branka Lazića, Nemanju Dangubića i Nikolu Jovanovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija