• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzarstport

26.11.2017

13:43

NA GRUZIJU IPAK BEZ ZVEZDAŠA! Antonić: Ne bi bilo fer da momke uvodimo u ekipu, imaće samo jedan trening...

Košarka

NA GRUZIJU IPAK BEZ ZVEZDAŠA! Antonić: Ne bi bilo fer da momke uvodimo u ekipu, imaće samo jedan trening...

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde neće biti na raspolaganjia selektoru Aleksandru Đorđeviću za meč sa Gruzijom u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini

Zvezda je izašla u susret "orlovima" i pustila igrače za kvalifikacione mečeve, ali Branko Lazić, Namanja Dangubić i Nikola Jovanović će ipak ostati u klubu. 

- Dugo smo razmišljali i vagali šta nam je činiti, međutim, na kraju smo odlučili da ne bi bilo fer da momke iz Crvene zvezde uvodimo ekipu tako što ćemo im ponuditi samo jedan trening da se uklope. Bilo bi tu i opterećenja velikih očekivanja, zbog čega smo odlučili da je bolje da ih ostavimo u klubu, kako bi imali dovoljno vremena da rade i treniraju sa svojim saigračima - poručio je Jovica Antonić za Mozzartsport

Pomoćnik selektora Đorđevića još jednom se zahvalio Zvezdi.

Dugujemo veliku zahvalnost Crvenoj zvezdi zbog toga što nam je oberučke izašla u susret i dozvolila da uzmemo koga god želimo sa postojećeg spiska. Ali, smatramo da je bolje da postojeća ekipa ostane na okupu, s obzirom na to da je počela da pokazuje znake uigranosti. Nismo želeli da Lazića, Jovanovića i Dangubića stavljamo pod dodatno opterećenje, jer bismo onda možda učinili medveđu uslugu i nama i njima. Naravno, mi i dalje računamo na njih u budućnosti.

Jedina sigurna promena u rosteru Srbije biće uskakanje Save Lešića na mesto Stefana Birčevića. Birčević se zbog klupskih obaveza vratio u Istanbul, zbog čega će krilni centar nemačkog Otingera biti u timu za meč sa Gruzijom. 

Utakmica sa Gruzijom igra se u ponedeljak od 20.00 časova u dvorani Aleksandar Nikolić




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija