• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.11.2017

09:41

RADULJICA VERUJE U "ORLOVE": Čim smo smanjili greške, dodali smo gas i pobedili

Košarka

RADULJICA VERUJE U "ORLOVE": Čim smo smanjili greške, dodali smo gas i pobedili

Podeli vest

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica istakao je da su na meču sa Gruzijom (105:87) razlog slabijeg prvog poluvremena greške koje su posledica kratkog vremena koliko je ekipa na okupu, ali da je na kraju sve ispalo dobro

Raduljica je bio najefikasniji u srpskoj timu sa 28 poena. 

U prvom poluvremenu primili smo dosta poena na naše greške, ali išao ih je jako dobro šut. Imali su 50 procenata za tri, ali smo u drugom poluvremenu dodali gas i pobedili. Pravili smo mnogo gluposti što je i normalno s obzirom na to da se ekipa okupila pre tri dana. Pored svega toga jako dobro izgledamo i momci su dobro primili informacije - rekao je Raduljica novinarima posle utakmice. 

 Centar kineskog Ðangsu Dragonsa izjavio je da je kontinuitet presudan uslov da ekipa izgleda kako treba. 

 - Kontinuitet jako znači. Mnogi od nas su propustili letos Evropsko prvenstvo iz različitih razloga. Priključivanje i samopouzdanje novih igrača mnogo olakšava svima nama i očekujem da će u budućosti izgledati još bolje - zaključio je on. 

Srbija kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kini nastavlja naredne godine, prvo gostuje Nemačkoj 23. februara, a potom dva dana kasnije Austriji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija