• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

06.12.2017

09:36

VRAĆA SE MARINA MALJKOVIĆ!? Bivšu selektorku nagovaraju da ponovo preuzme Srbiju

Košarka

VRAĆA SE MARINA MALJKOVIĆ!? Bivšu selektorku nagovaraju da ponovo preuzme Srbiju

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović otputovao je u Istanbul, gde će pokušati da ubedi Marinu Maljković da ponovo preuzme funkciju selektorke reprezentacije

Maljkovićeva je posle osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama napustila državni tim, koji je posle njenog odlaska doživeo težak neuspeh na Evropskom prvenstvu ovog leta, na kojem je branio zlato.

Kako saznaje Žurnal, Danilović će pokušati da nagovori Marinu da ponovo sedne na selektorsku klupu, da predvodi reprezentaciju na Evropskom šampionatu 2019. godine i na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju.

Marina Maljković je kao razlog odlaska sa klupe Srbije navela "emotivnu i fizičku ispražnjenost".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija