• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2017

08:05

(VIDEO) BOGDAN NIJE SRUŠIO "KRALJA"! Pet poena Bogdanovića, Lebron predvodio Klivlend!

Košarka

(VIDEO) BOGDAN NIJE SRUŠIO "KRALJA"! Pet poena Bogdanovića, Lebron predvodio Klivlend!

Podeli vest

Košarkaši Klivlenda pobedili su Sakramento sa 101:95. Briljirao je Lebron Džejms, dok je  naš Bogdan Bogdanović pružio solidnu partiju

Kingsi su vodili tokom većeg dela meča, imali i 14 poena više, ali je finiš pripao Klivlendu. Lebron Džejms je ubacio u šestu brzinu, postigao nekoliko vezanih poena i preokrenuo stvari u korist Klivlenda. "Kralj" je za 41 minut ubacio 32 poena uz 11 skokova i devet asistencija, i tako vodio Kavalirse do 13. uzastopne pobede, čime je izjednačio rekord franšize.

Rendolf je predvodio Kingse sa 18 poena, dok je Bogdanović za 17 minuta imao pet poena, pet asistencija i dva skoka.


Denver je bez povređenog Nikole Jokića poražen od Nju Orleans Pelikansa 104:100, a nezaustavljivi su bili Kazins sa 40 poena i 22 skoka, dok je Holidej ubacio 27 poena.

Boban Marjanović ni ovog puta nije dobio šansu u porazu Detroita od Milvokija 104:100. Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica 

LA Klipersi poraženi su od  Minesote 113:107, a zbog povreda ni ovog puta na parketu nije bilo Miloša Teodosića i Nemanje Bjelice. Tauns je predvodio Vukove sa 21 poenom i 12 skokova.

Indijana Pejsersi su u duelu sa Čikago Bulsima došli do pobede na manje od minut do kraja meča i slavili 98:96. Na 31 sekund do kraja, Bulsi su vodili sa dva poena kada je Viktor Oladipo pogodio trojku i doneo Indijani vodstvo od 97:96, do kraja je Oladipo pogodio jedno od dva slobodna bacanja, a Markanen je sa druge strane uz zvuk sirene promašio trojku.

Viktor Oladipo je za ovu pobedu postigao 27 poena uz osam skokova, dve asistencije i tri ukradene lopte od čega je jedna bila za odlučujuću trojku i pobedu. Bojan Bogdanović je duel završio sa 17 poena, dva skoka, tri asistencije i jednom ukradenom loptom.

NBA LIGA

Rezultati

Klivlend - Sakramento 101:95Indijana - Cikago 98:96
Orlando - Atlanta 110:106Boston - Dalas 97:90
Njujork Niks - Memfis 99:88Šarlot - Golden Stejt 87:101
Milvoki - Detroit 104:100Nju Orleans Pelikans - Denver 123:114
San Antonio Spars  - Majami 117:105Klipers - Minesota 107:113



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija