• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2017

23:18

(VIDEO) EVROLIGA: Ne pomaže dabl-dabl Štimca, Micov najefikasniji u porazu!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Ne pomaže dabl-dabl Štimca, Micov najefikasniji u porazu!

Podeli vest

Košarkaši Anadolu Efes izgubili su pred domaćom publikom od Baskonije sa 82:81 u 12. kolu Evrolige, CSKA iz Moskve pobedio je 101:86 Makabi iz Tel Aviva, dok je Milan poražen na gostovanju u Atini od Panatinaikosa sa 80:72

Nekadašnji reprezentativac Srbije Vladimir Štimac u pobedi Efesa meč je završio sa čak 17 skokova, a uz to je imao i 10 poena. Štimac je inače u neizvesnom meču na tri sekunde do kraja napravio faul, posle kojeg je Poire pogodio oba bacanja za 82:81 a Efes nije uspeo da pogodi u poslednjim sekundama.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Tornike Šengelija sa 17 poena i osam skokova, dok su po 16 ubacili Džening i Poire. Erik Mekalum je ubacio 21 poen za Efes, dok je 14 ubacio Danston.

CSKA je bez drame dobio Makabi  koji je pokušao u poslednjoj četvrtini da uhvati priključak, ali je moskovski klub uvek imao odgovor. Fantastičan meč odigrao je Nando de Kolo koji je ostvario učinak od 26 poena, šest asistencija i pet asistencija. Pratio ga je Serhio Rodriges koji je koji je imao dabl-dabl učinak - 15 poena i 11 asistencija, dvocifreni su bili Semen Antonov i Kajl Hajns koji su ubacili po 14 poena. 

U poraženom sastavu Noris Kol je postigao 24 poena, uz sedam asistencija i četiri ukradene lopte. Dešon Tomas je ubacio 14, Koen 12, a Diandre Kejn 10 poena. 


Srpski košarkaš Vladimir Micov meč je završio sa 13 poena i bio najefikasniji u ekipi MIlana koji je poražen u Atini. Panatinaikos je meč prelomio u trećoj deonici koju je dobio sa 25:16, slomio otpor rivala i upisao osmi trijumf. 

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kej Si Rivers sa 20 poena, dok je Met Lodžeski ubacio 14. Istakao se i Nik Kalatis sa 12 asistencija i devet poena. U poraženoj ekipi, pored Micova, samo je Gudaitis bio dvocifren sa 11 poena.

EVROLIGA 

12. kolo

Četvrtak

Fenerbahče - Žalgiris 89:90
Bamberg - Olimpijakos 67:65
Unikaha - Himki 93:84
Real Madrid - Barselona 87:75

Petak

CSKA - Makabi 101:86
Efes - Baskonija 81:82
Panatinaikos - Armani 80:72
Valensija - Crvena zvezda 82:86

Printsceen





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija