• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2017

08:26

(VIDEO) JOKIĆ SJAJAN NA POVRATKU! Dabl-dabl Srbina u pobedi Denvera, ludnica u Filadelfiji!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ SJAJAN NA POVRATKU! Dabl-dabl Srbina u pobedi Denvera, ludnica u Filadelfiji!

Podeli vest

Denver Nagetsi imali su dvostruki povod za slavlje - Nikola Jokić se uspešno vratio na teren nakon dvonedeljne pauze, a u duelu sa Nju Orleansom zabeležena je pobeda, i to nakon produžetka - 117:111

Nagetsi su u poslednjoj četvrtini uspeli da nadoknade dvocifren zaostatak, da bi potom u dodatnih pet minuta došli i do pobede. 

Nikola Jokić se na povratku istakako dabl-dablom- 13 poena, 11 skokova, uz četiri asistencije. U Denveru je najbolji bio Ger heris sa 21 poenom, a po 18 su dodali Vil Barton i Trejl Luis.

Upravo je Barton pogodio ključnu trojku u poslednjem minutu produžetka. U poraženoj ekipi su najbolji bili Demarkus Kazins sa 29 i Entoni Dejvis sa 28 poena. 

U najluđem meču u dosadašnjem toku NBA sezone, Oklahoma je nakon čak tri odigrana produžetka savladala Filadelfiju 119:117. Oklahoma je uspela da ispusti dvocifrenu prednost u finišu, pa je duel otišao u prvi produžetak.

Međutim, tu je bio samo početak drame, ni u dodatnih pet minuta nije dobijen pobednik, a pravi rat nastavljen je sve do trećeg produžetka. Ključne poene, na devet sekundi pre kraja postigao je Andre Roberson.

Rasel Vesbruk je ostvario 11. tripl-dabl u sezoni, sa 27 poena, 18 skokova i 15 asistencija. Karmelo Entoni i Pol Džordž su ga pratili sa po 24 poena, Rejmond Felton je sa klupe ubacio 14.

Kod Filadelfije, najbolji je bio Džoel Embid sa 34 poena, osam skokova, šest asistencija, Dario Šarić je imao učinak 16-8-4, Ben Simons je umalo stigao do tripl-dabla: 12-9-11.

Čikago Bulsi nakon očajnog starta sezone, igraju kao preporođeni. Protiv Milvokija zabeležili su petu uzastopnu pobedu - 115:109.

Nikola Mirotić je ponovo bio odličan sa 22 poena i osam skokova, istakli su se i Bobi Portis sa 27 poena i 12 uhvaćenih lopti, te Robin Lopez sa 18 i Kris Dan sa 17 poena.
Janis Adetokumbo sa 29 poena i 16 skokova bio je nedovoljan Baksima.

U okršaju Teksasa, Hjuston je sigurnom igrom trijumfovao nad San Antonijom (124:109) predvođen Džejmsom Hardenom i Krisom Polom, koji su postigli po 28 poena. Pol je imao čak sedam ukradenih lopti.

Memfis Grizlisi su boljom igrom u drugom poluvremenu došli do pobede protiv Atlante 96:94. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija