• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.12.2017

08:11

(VIDEO) TEO ODLIČAN, ALI SE NIJE RADOVAO! Dragić presudio Klipersima, novi podvig Lebrona Džejmsa!

Košarka

(VIDEO) TEO ODLIČAN, ALI SE NIJE RADOVAO! Dragić presudio Klipersima, novi podvig Lebrona Džejmsa!

Podeli vest

Miloš Teodosić pružio je odličnu partiju protiv Majamija, ali su Los Anđeles Klipersi poraženi rezultatom 90:85 

Srpski plejmejker meč je završio sa 13 poena (5-14), 6 skokova i 4 asistencije, ali je i pretrpeo prvi poraz u  kratkoj NBA karijeri.

Klipersi su bili u igri do kraja meča, poveli 85:84 na minut i po do završetka utakmice, ali je onda Dragić preokrenuo, pa Ričardson odveo Hit na tri poena više i  Majami je bez drame tokom poslednjih nekoliko sekundi priveo utakmicu kraju. 

Majami je predvodio Goran Dragić sa 10 poena, 2 skoka i 2 asistencije, dok je sa 13 meč završio Vejters. Kod Klipersa, 13 poena postigao je Vilijams, a Džordan je imao 12 poena i 20 skokova.

Lebron Džejms je  u pobedi Klivlenda nad Jutom 109:100 bio je najbolji sa 29 koševa, 11 skokova i 10 asistencija. To mu je bio 60. tripl-dabl u karijeri i njime je pretekao legendarnog Larija Birda. 

Džejms je do novog podviga došao petim tripl-dablom sezone i čak trećim u četiri poslednje utakmice. 
 

Sa sjajnim igrama nastavili su Hjuston Rokitsi koji su pobedili Milvoki sa 115:111 i došli do 24. pobede ove sezone. Harden je završio sa 31 poenom, skokova i 5 asistencija, a Pol je dodao 25 poena, 6 asistencija i 5 skokova. Milvoki je izgubio 13. put ove sezone uprkos sjajnom izdanju Janisa Adetogumba koji je ubacio  28 poena, Grka je pratio Kris Midlton sa 23 poena i 6 skokova.

Finiks je u neizvesnom meču pobedio i Minesotu 108:06.  U ekipi Sansa šestorica igrača imala su dvocifren učinak, po 17 poena ubacili su Denijels i Bender, 15 su dodali Voren i Kenan, a 13 Džekson. 
U sastavu Minesote nije bilo Nemanje Bjelice koga muči stopalo. Karl Entoni-Tauns imao je 28 poena, 11 skokova i 4 asistencije, 18 poena dodao je Gibson, a 17 Tig.

Boston Seltiksi su savladali Memfis sa 102:93. Kajri Irving je utakmicu završio sa 20 poena, 19 je dodao Tejtum, dok je 15 poena ubacio Horford, a 13 Bejns. Džabe je blistao Mark Gasol sa 30 poena i 10 skokova, a pratio ga je Tajrik Evans sa 25 poena. 

San Antonio je kod kuće u dramatičnoj završnici poenima Manua Đinobilija pet sekundi pre kraja savladao Dalas sa 98:96.

 Dalas je dobio prvu deonicu sa 31:18 i vodio je do poslednje četvrtine, ali Sparsi su uspeli da preokrenu . Lamarkus Oldriž bio je odličan sa 22 poena i 14 skokova, Marej je dodao 14, a Đinobili 12.

NBA LIGA

Rezultati

Šarlot - Portland 91:93
Klivlend - Juta 109:100
Njujork Niks - Oklahoma 111:96
Hjuston - Milvoki 115:111
Majami - LA Klipers 90:85
Minesota - Finiks 106:108
San Antonio - Dalas 98:96
Memfis - Boston 93:102



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija