• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

18.12.2017

07:10

BOGDAN ODLIČAN U NOVOM PORAZU KINGSA, Bobiju ponovo ni minut!

Košarka

BOGDAN ODLIČAN U NOVOM PORAZU KINGSA, Bobiju ponovo ni minut!

Podeli vest

Sakramento Kingsi izgubili su na gostovanju od Toronta rezultatom 109:93, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdaović zabeležio je još jednu odličnu partiju

Bogdanović je za 28 minuta na parketu upisao postigao 18 poena (3/3 za dva, 4/7 za tri), zabeležio pet asistencija i tri skoka, i bio jedan od najraspoloženijih na parketu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Sakramenta.

NBA, rezultati:
Toronto Reptors - Sakramento Kings 108:93
Detroit Pistons - Orlando Medžik 114:110
Bruklin Nest - Indijana Pejsers
Vašington Vizards - Klivlend Kavalirs

Ovo je druga najbolja odigrana partija bivšeg igrača Partizana, jer je u pobedi nad Čikago Bulsima imao poen više. 

Reptorsi su vodili tokom celog meča, ali su Kingsi uspeli da izjednače na poluvremenu 57:57. 

Ipak, sredinom trećeg kvartala, domaćini su se vratili i do kraja meča rutinski održavali prednost za 20 . pobedu u sezoni. 

Pobednički tim je predvodio Demar Derozan bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 21 poenom i pet asistencija, dok je Kajl Lauri dodao 16 poena. 

Kod Kingsa, pored Bogdanovića se istakao Garet Templ sa 18 poena, a pratio ga je Džordž Hil sa 16 poena i pet asistencija.

Pistonsi su na svom parketu pobedili Orlando rezultatom 114:110 i upisali treću uzastopnu pobedu. 

Gosti su imali prednost samo na početku, da bi Detroit lako preokrenuo i stekao veliku prednost, koju nisu uspeli da istope košarkaši Orlanda. 

Detroit je ovim trijumfom došao do 17. pobede u nalazi se na četvrtoj pozicji Istoka, dok je Orlando 12. sa skorom od deset pobeda i 20 poraza. 

Pistonse je do pobede predvodio Redži Bulok sa 20 poena i pet skokova, a pratili su ga Entoni Toliver, Tobijas Haris i Redži Džekson sa po 17 poena. 

Srpski košarkaš Boban Marjanović ni u ovom meču nije igrao. 

Kod Orlanda su se istakli Mario Hezonja sa 28 poena, šest asistencija, dok je sjajan bio Nikola Vučević, koji je zabeležio dabl-dabl sa 24 poena, 14 skokova uz sedam asistencija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija