• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf,rs/informer.rs

21.12.2017

07:57

(VIDEO) TEO RASPAMETIO PUBLIKU I KOMENTATORE: Srbin izdominirao sa asistencijama!

Košarka

(VIDEO) TEO RASPAMETIO PUBLIKU I KOMENTATORE: Srbin izdominirao sa asistencijama!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Finiks sa 108:95, a Miloš Teodosić nastavio je sa povratkom u ritam posle povrede

Odigrao je Teo solidnih 27 minuta za Kliperse na domaćem parketu, zabeleživši šest poena uz pet skokova i osam asistencija, od kojih su pojedine raspametile publiku i komentatore.

U šutu, Teodosić je imao 2-7 iz  igre, odnosno 2-5 za tri, uz najbolji +/- indeks od svih na parketu (čak 29).


Ulio je veliku dozu samopouzdanja saigračima, odskočili su Rivers sa 21 i Vilijams sa 18 poena, dok je Sanse predvodio Voren sa 22 poena.

U driblinzima je jasno da Teodosić ne kuburi sa samopouzdanjem, ali je takođe očigledno i da je povreda uzela danak.


 Nije se dobro proveo hrvatski košarkaš Dragan Bender, jednom mu je Teo sa velike udaljenosti probacio loptu kroz noge, bilo je još mnogo poteza koji su ostavili dobar utisak, pa navijači Klipersa sa nestrpljenjem čekaju novu utakmicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija