• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.12.2017

22:57

GAZDA PANATINAIKOSA GRMI POSLE ZVEZDE: Ovo je sramota za košarku!

Košarka

GAZDA PANATINAIKOSA GRMI POSLE ZVEZDE: Ovo je sramota za košarku!

Podeli vest

Gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos bio je besan posle utakmice u Beogradu, u kojoj su "zeleni" pobedili Crvenu zvezdu 69:63

Prvi čovek Panatinaikosa smatra da su arbitri sudili na štetu Atinjana, iako je u nekoliko navrata bilo evidentno da je oštećena Zvezda.

- Evroligaške sudije se iz nedelje u nedelju prema najboljem timu u istoriji Evrolige (jednoglasno) ponašaju kao da smo im najveći neprijatelji ili juniorska ekipa. Sramota za evropsku košarku - zagrmeo je Janakopulos na Instagramu i dodao:

- P.S. Čak i poštovanje prema ovom sportu i strpljenje imaju svoje granice - istakao je gazda "zelenih".

Instagram





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija