• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2017

00:01

(VIDEO) DURENT I GRIN BACILI LEBRONA NA KOLENA! Voriorsi tukli Klivlend, Niksi nadigrani u Njujorku!

Košarka

(VIDEO) DURENT I GRIN BACILI LEBRONA NA KOLENA! Voriorsi tukli Klivlend, Niksi nadigrani u Njujorku!

Podeli vest

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su Klivlend Kavalirse 99:92 u reprizi poslednja tri finala NBA lige

Durent je predvodio Voriorse sa 25 poena, uz sedam skokova i pet blokada, 24 je dodao Klej Tompson, dok je Drejmond Grin zabeležio tripl-dabl sa 12 poena, 12 skokova i 11 asistencija. 

Najefikasniji u redovima Kavsa bio je Kevin Lav sa 31 poenom uz 18 skokova, Džejms je ubacio 20 uz po šest proigravanja i uhvaćenih lopti, dok je 13 dodao Dvejn Vejd.

Kavalirsi su vodili prvih 20-ak minuta, da bi potom Voriorsi stupili na scenu. Meč je ipak ušao u egal, a Durent je trojkom odveo Voriorse na 90:81. Kavalirsi su ipak predvođeni Džejmsom poravnali rezultat 92:92 u finišu utakmice, pa je usledila drama. 

Uzvratio je Durent trojkom, da bi potom blokirao Džejmsa i trasirao svom timu put do pobede.

Košarkaši Filadelfije slavili su u Njujorku domaće Nikse 105:98. Džoel Embid je postigao 25 poena a imao je i  16 skokova za nešto manje od 25 minuta, dok je Džej Džej Redik doda 24 poena. Dario Šarić nije imao šutersko veče, promašio je 11 puta  pa je utakmicu završio sa deset poena, od čega je devet ubacio u prvom poluvremenu.

Džabe su u "Medison Skver Gardenu" briljirali evropski asovi Enes Kanter i Kristaps Porzingis. Turski centar je blisto sa 31 poenom i 22 uhvaćene lopte, dok je Litvanac stigao do 22 poena, sedam skokova i pet 

NBA  LIGA

Rezultati

Ponedeljak

Njujork Niks - Filadelfija 98:105
Golden Stejt - Klivlend 99:92




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija