• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

27.12.2017

07:38

(VIDEO) TEOVA MAGIJA JAČA OD BOGDANA I KINGSA! Klipersi počistili Sakramento!

Košarka

(VIDEO) TEOVA MAGIJA JAČA OD BOGDANA I KINGSA! Klipersi počistili Sakramento!

Podeli vest

Plejmejker ekipe iz LA ubacio je 8 poena uz 10 asistencija i četiri skoka u pobedi svog tima 122:95

Veče u NBA ligi, bar što se tiče ljubitelja basketa u Srbiji, obeležili su LA KLipersi i Sakramento Kingsi i duel srpskih košarkaša Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića.

Teodosićevi Klipersi su počistili sa terena Kingse sa 122:95, a naš plejmejker je ubacio 8 poena uz četiri skoka i 10 asistencija za 20 minuta na terenu (šut iz igre 3-9) i bio je glavni motor ekipe koja je u jednom momentu imala i 27 poena razlike.

Kliperse su predvodili Deandre Džordan sa 13 poena i 15 skokova, Monterls Harel sa 22 i Lu Vilijams sa 21 poenom.

Sa druge strane Bogdanović je za 28 minuta ubacio 9 poena uz tri skoka i tri asistencije (šut iz igre 4-10), a u timu Kingsa istakao se Stejn sa 17 poena.

Pogledajte najzanimljivije momente:

Uspešno veče imao je i Nikola Jokić koji je sa Denverom pobedio Jutu sa 107:83. Nikola je meč završio sa 13 poena, 7 skokova i 5 asistencija, ali je isključen u poslednjoj četvrtini zbog guranja protivnika.

NBA rezultati:

Detroit - Indijana 107:83
Dalas - Toronto 98:93
Majami - Orlando  107:89
Milvoki - Čikago 106:115
San Antonio - Bruklin 109:97
Denver - Juta 107:83
Finiks - Memfis 99:97
La Klipers - Sakramento 122:95



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija