• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.12.2017

21:16

(VIDEO) EVROLIGA: Dončić razbio Željkov Fener, Nedović i Micić odlični!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Dončić razbio Željkov Fener, Nedović i Micić odlični!

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida pobedili su u gostima Fenerbahče sa 79:77 u derbi utakmici 15. kola Evrolige

Real je loše počeo utakmicu, Fenerbahče je kontrolisao dešavanja na parketu u prvih 10 minuta, ali je ekipa Pabla Lasa u drugoj četvrtini pronašla ritam, pa je do poluvremena uspela da dodje do preokreta.

U drugom poluvremenu ekipe su se smenjivale u vođstvu, da bi u finišu Real uspeo najviše zahvaljući nesportskoj grešci Jana Veselog, prelomi utakmicu i na kraju dođe do trijumfa.

Ekipa Želja Obradovića imala je u poslednjim sekundama šansu da dođe do izjednačenja, ali Bredli Vonamejker nije pogodio za dva poena.

Madridjane je do pobede predvodio Luka Dončić sa 20 poena, 10 asistencija i osam skokova, dok su Felipe Rejes i Trej Tompkins postigli po 13.

U ekipi Fenera istakao se Vonamejker sa 20 poena, dok je Luiđi Datome postigao 12.

Fener i Real na deobi su šestog mesta sa po devet pobeda i šest poraza.

Žalgiris je vezao petu pobedu u takmičenju, a ovoga puta bili su bolji od Olimpijakosa 74:68.

Kevin Pangos i Arturas Milaknis postigli su po 14 poena, Paulijus Jankunas dodao je 12, a jedan manje ubacio je Vasilije Micić.

Unikaha je u Tel Avivu pobedila Makabi sa 89:78, a najbolji u špankom timu bio je srpski reprezentativac Nemanja Nedović sa 20 poena.

Našeg košarkaša pratili su Džef Bruks sa 18 i Georgi Šermandini sa 15 poena.

Za ekipu Makabija je Noris Kol postigao 16 poena, a jedan manje ubacio je Artsiom Papakuski.

Evroliga

15. kolo

Četvrtak

Fenerbahče - Real Madrid 77:79
Žalgiris - Olimpijakos 74:68
Makabi - Unikaha 78:89
Valensija - Panatinaikos 21.00

Petak

Himki - Barselona 18.00
Anadolu Efes - Bamberg 18.30
Baskonija - CSKA 20.30
Armani - Crvena zvezda 20.45

TABELA: CSKA 11-3, Olimpijakos 11-4, Žalgiris 10-5, Panatinaikos 10-4, Fenerbahče 9-6, Real 9-6, Makabi 8-7, Himki 8-6, Baskonija 7-7, Unikaha 7-8, Bamberg 6-8, Crvena zvezda 5-9, Barselona 4-10, Milano 4-10, Valensija 3-11, Efes 3-11.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija