• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

03.01.2018

08:00

(VIDEO) TEOVA ASISTENCIJA IZ SNOVA za zakucavanje večeri, Bogdan odličan u debaklu Kingsa!

Košarka

(VIDEO) TEOVA ASISTENCIJA IZ SNOVA za zakucavanje večeri, Bogdan odličan u debaklu Kingsa!

Podeli vest

Teo je u pobedi Klipersa zabeležio 13 poena, dok je Bogdanović meč završio sa 11 u ubedljivom porazu od Memfisa

Povreda u novogodišnjoj noći definitivno nije bila teže prirode, pošto se Miloš Teodosić već 3. januara našao na terenu!

I odigrao je dobar meč za Los Anđeles Kliperse koji su u uzbudljivoj završnici savladali Memfis rezultatom 113:105.

Srpski as je igrao 34 minuta i za to vreme ubacio je 13 poena. Teo je dodao još i pet skokova i šest asistencija, od kojih su dve digle publiku na noge.

Najpre je preko celog terena uposlio Deandre Džordana, da bi onda ''spojio'' Grifina sa loptom i brutalnim zakucavanjem.

Rezultati:

Klivlend - Portland 127:110
Njujork - San Antonio 91:100
Finiks - Atlanta 104:103
Sakramento - Šarlot 111:131
Los Anđeles Klipers - Memfis 113:105

Grifin je atraktivno zakucao preko svog čuvara, usput iznudivši dodatno slobodno bacanje. Nema sumnje da su ovo bili asistencija i zakucavanje večeri.

Grifin je meč završio sa 21 poenom i osam asistencija, ali je Lu Vilijams bio najefikasniji sa 33 ubačena poena.

U redovima Memfisa istakli su se Evans sa 18, Čalmers sa 15, Selden sa 13 i Grins a 12 ubačenih koševa.

Za razliku od Teodosića, Bogdan Bogdanović se nije radovao prethodne noći.

Bek Sakramenta je ubacio 11 poena za 24 minuta u ubedljivom porazu Kingsa od Šarlota rezultatom 131:111. Pritom je dodao i pet asistencija.

Tanjug/AP

Rendolf je sa 24 poena i 10 skokova bio najbolji u domaćoj ekipi. Labisier je takođe ostvario dabl-dabl učinak sa 17 poena i 15 skokova.

Šarlot je imao čak osam dvocifrenih košarkaša, te zato nije ni čudo što su slavili sa 20 razlike.

Batum je imao 21, Hauard 20, Lamb i O'Brajant po 16, Kaminski 12, a Vilijams i Kid - Gilkrist po 10.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija