• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2018

22:30

EVROLIGA: Gudurić doneo pobedu Feneru!

Košarka

EVROLIGA: Gudurić doneo pobedu Feneru!

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su večeras na svom terenu u Istanbulu špansku Baskoniju sa 79:74 u utakmici 16. kola Evrolige

Evropskog prvaka su predvodili srpski košarkaš Marko Gudurić sa 18 poena i Bred Vonamejker sa 16 poena, šest skokova i četiri asistencije. 

Džejson Tompson postigao je 12 poena, uz 10 skokova i četiri asistencije, dok su Jan Veseli i Nikolo Meli dodali po devet poena. Češki košarkaš se povredio tokom meča i pitanje je koliko će morati da pauzira.

Olimpijakos je na svom terenu u Atini rutinski savladao "fenjeraša" Milano sa 87:80.
Olimpijakos su predvodili Kostas Papanikolau sa 15 poena i sedam skokova, Kajl Viltjer sa 15 poena i Vasilis Spanulis sa 14 poena i sedam asistencija. Srpski košarkaš Nikola Milutinov postigao je osam poena uz tri skoka.

Himki je kao gost u dramatičnoj završnici slavio usred Nemačke protiv Bamberga - 74:70.  Poslednju četvrtinu ruski tim je dobio sa šest poena razlike.

Igrač meča bio je, očekivano, Aleks Šved, koji je ubacio 28 poena.

Real Madrid je nastavio sa odličnim igrama i na svom terenu je savladao Makabi sa 93:81.

Felipe Rejes je postigao 14, a Fakundo Kampaco 13 poena za Madriđane.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija