• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts.rs/informer.rs

09.01.2018

08:46

(VIDEO) PRVI TRIPL-DABL OVE SEZONE! Jokić razvalio, odlični i Bogdan i Bjelica!

Košarka

(VIDEO) PRVI TRIPL-DABL OVE SEZONE! Jokić razvalio, odlični i Bogdan i Bjelica!

Podeli vest

Nikola Jokić ostvario prvi trostruki dvocifren učinak u sezoni, ali je njegov Denver poražen od Golden Stejta sa 124:114. Dobra igra Bogdana Bogdanovića nije sačuvala Sakramento od poraza gostujućeg San Antonija sa 107:100. Minesota deklasirala Klilvend sa čak 127:99 uz 7 poena Nemanje Bjelice, a Boban Marjanović ponovo nije ulazio u igru u porazu Nju Orleansa nad Detroitom sa 112:109

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Denver sa 124:114, araspoloženog Stefa Karia nije zaustavio ni sjajan učinak Nikole Jokića koji je ostvario svoj sedmi tripl-dabl učinak u karijeri postigavši 22 poena, 12 skokova i 11 asistencija.

Stef Kari je bio najefikasniji igrač sa 32 poena uz 9 asistencija, a pratio ga je Drejmond Grin sa 23 poena, 5 skokova i 10 asistencija, dok je Klej Tompson meč završio sa 19 poena. Kevin Durent ponovo nije bio u timu. 

Košarkaši Sakramenta pružili su jak otpor San Antoniju, ali nisu mogli da zaustave raspoloženog Lamarkusa Oldridža i Davisa Bertansa koji je postigao rekord karijere sa 28 poena i 3 asistencije za 31 minut igre. Najefikasniji igrač utakmice Lamarkus Oldridž je utakmicu završio sa 31 poenom uz 12 skokova.

Iako je Sakramento odlično odigrao prvo poluvreme i posle 24 minuta vodio je sa 56:46 a gostujući tim bio bez Kavaji Lenarda, Manu Đinobilija i Žofri Lovernja, San Antonio je zahvaljujući Bertransu i Oldridžu uspeo da načini preokret u poslednjim minutama meča za konačnih 107:100.

Bogdan Bogdanović je u igri proveo 33 minuta i ubacio 16 poena uz po 5 skokova i asistencija, dok je najefikasniji bio Vili Kouli-Stajn sa 22 poena i 9 skokova.

Košarkaši Minesote sjajnom igrom od provog do poslednjeg minuta deklasirali su Klilvend i ekipi iz Ohaja naneli najteži poraz ove sezone sa čak 127:99.

Predvođen raspoloženim Džimijem Batlerom tim iz Mineapolisa je u trećoj četvrtini imao prednost od čak 41 poena a predvodio ih je raspoloženi Džimi Batler koji je meč završio sa 21 poenom, 8 skokova, 9 asistencija i 3 ukradene lopte.

Najefikasniji je bio Endrju Vigins sa 25 poena, Karl Entoni Tauns je upisao 19, Tadž Gibson 16 i 13 skokova, a Nemanja Bjelica je postigao 7 poena uz 2 skoka.

Rezervisti Džef Grin sa 22, Kajl Korver sa 19 i Dvejn Vejd sa 13 poena bili su najefikasniji kod Kavsa, dok je Lebron Džejms u trećem porazu u poslednjih pet utakmica zabeležio svega 10 poena , najmanje ove sezone, uz 8 skokova i 5 asistencija.

Nju Orleans i Detroit su odigrali zanimljiv meč koji je rešen u poslednjih nekoliko minuta pobedom Nju Orleansa sa 112: 109.

Iako su Pelikansi u nekoliko navrata imali dvocifrenu prenost u finišu su mogli da izgube utakmicu da odgovornost nisu preuzeli iskusni plejmejker Ražon Rondo i Demarkus Kazins, a u poslednjoj sekundi šut za produžetak promašio je Ejveri Bredli.

Entoni Dejvis je bio najefikasniji sa 30 poena i 10 skokova, Itvan Mur je postigao 23, Kazins 20 uz 10 uhvaćenih lopti, a Rondo je zabeležio 12 koševa i 15 asistencija.

Tobijas Heris je postigao 25, Bredli 24, a Andre Dramond i Iš Smit po 16 poena. Boban Marjanović nije ulazio u igru.

U poslednjem meču protekle noći LA Klipersi su nadigrali Atlantu sa 108:107 trojkom Si Džej Vilijamsa 9 sekudni pre kraja utakmice.

Miloš Teodosić je zbog obnovljene povrede preskočio i ovak duel, kao i Blejk Grifin, a najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Lu Vilijams sa 34 poena, dok ga je Diandre Džordan pratio sa 25 poena i18 skokova.

U poraženom timu Tarien Prins je postigao 20, a Denis Šreder 18 poena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija