• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.01.2018

08:27

(VIDEO) SRBI BLISTALI U MEĐUSOBNOM NBA DUELU! Bogdan do rekorda karijere, Teo na povratku blizu dabl-dabla!

Košarka

(VIDEO) SRBI BLISTALI U MEĐUSOBNOM NBA DUELU! Bogdan do rekorda karijere, Teo na povratku blizu dabl-dabla!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su u noći između četvrtka i petka na gostovanju Sakramento  sa 121:115, a meč je obeležio povrtak Miloša Teodosića na parket posle povrede, kao i rekod karijere Bogdana Bogdanovića u NBA ligi

Teodosić je u pobedi svog tima na parketu proveo 25 minuta i za to vreme postigao 10 poena (4/9 iz igre, 2/5 za tri), uz devet asistencija i jedan skok.

S druge strane istakao se Bogdanović koji je bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 22 poena (7/11 iz igre, 4/6 za tri). Uz to, srpski košarkaš je zabeležio i četiri skoka i dve asistencije za 30 minuta u igri.

LA Kliperse do trijumfa je predvodio Lu Vilijams sa 30 poena, a Blejk Grifin je ostvario "dabl-dabl" učinak od 18 poena i 12 skokova.

U ekipi Sakramenta zapažene uloge imali su i Džordž Hil sa 21 poenom i Zek Rendolf koji je dodao 16, a Kostas Kufos imao je "dabl-dabl" od po 14 poena i skokova.

Los Anđeles Klipersima je ovo bila 20. pobeda, uz 21 poraz, dok Sakramento ima 13 trijumfa i 28 poraza.

Uzbudljivu utakmicu odigrali su Klivlend i Toronto u kojoj je gost došao do ubedljivog trijumfa od 133:99. 

Kanadska ekipa je odličnom igrom u odbrani, ali i vrlo efikasnom u napadu slomila otpor rivala već u drugoj deonici posle koje su imali više od 20 poena prednosti. U drugom delu meča ta prednost je konstantno rasla, pa je Klivlend na kraju prtrpeo najteži poraz u sezoni.

Najefikasniji u pobedničkom timu, za koji nisu nastupali Kajl Lauri i Serž Ibaka, bio je Fred van Vlit sa 22 poena, a Jonas Valančjunas imao je "dabl-dabl" od 15 poena i čak 18 skokova.

NBA LIGA
RezultatiToronto - Klivlend 113:99
Sakramento - LA Klipers 115:121
LA Lejkers - San Antonio 93:81

S druge strane, jedini vredan pomena bio je Lebron Džejms sa 26 poena, dok je 13 dodao Džef Grin. Ajzea Tomas imao je loše veče, pošto je postigao samo četiri poena, bez ijedne trojke i nakon promašenih prvih 11 šuteva iz igre.

Toronto sada ima 29 pobeda i 11 poraza i nalazi se na drugom mestu Istične konferencije, dok je Klivlend treći sa 26 trijumfa i 15 poraza.

Los Anđeles Lejkersi su na svom terenu sa 93:81 pobedili San Antonio i to pre svega zahvaljujući seriji od 13:0 u finišu meča.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Brendon Ingram sa 26 poena, dok je Lonzo Bol dodao 18.

U ekipi San Antonija istakao se Lamarkus Oldridž sa 20 poena, a Brin Forbs dodao je 18, dok je Dežunte Marej imao "dabl-dabl" od 14 poena i 11 skokova.

Nešto ranije sinoć Boston je u Londonu posle preokreta pobedio Filadelfiju sa 114:103.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija