• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2018

08:15

(VIDEO) SRBI GAZE U NBA! Jokić ubacio 14 poena Memfisu, Bjelica bez greške!

Košarka

(VIDEO) SRBI GAZE U NBA! Jokić ubacio 14 poena Memfisu, Bjelica bez greške!

Podeli vest

Srpski košarkaši Nikola Jokić i Nemanja Bjelica pružili su odlične partije u pobedama Denvera, odnosno Minesote 

Košarkaši Denvera su posle preokreta savladali Memfis sa 87:78 uz novu odličnu partiju Nikole Jokića, koji je pored 14 poena imao i sedam skokova i tri asistencije. 

Memfis je bio bolji rival u prvom poluvremenu, ali su u nastavku Nagetsi uspeli da se vrate u meč, a potom i steknu dvocifrenu prednost i lagano meč privedu kraju.

Pored Nikole Jokića u pobedničkoj ekipi Vil Barton je bio najefikasniji sa 17 poena, Trej Lajls je ubacio jedan manje. Kod Grizlisa Mark Gasol je imao dabl-dabl od 22 poena i deset skokova.

Minesota je slavila protiv Njujork Niksa 118:108, a Nemanja Bjelica je za 11 minuta koliko je proveo u igri postigao deset poena, uz perfektan šut iz igre 4/4, a pogodio je dve trojke.

U ekipi Minesote najbolji je bio Karl Entoni Tauns sa učinkom od 23 poena, 15 skokova, devet asistencija.

Aktuelni NBA šampion Golden Stejt Voriors zabeležio je i 11. uzastopnu pobedu na strani, savladavši MIlvoki Bakse 104:98 za Voriorse.

Šampiona je predvodio Kevin Durent sa 26 poena, Drejmond Grin je bio odličan sa 21 poenom, deset skokova i sedam asistencija. Kod poraženih, 23 poena i sedam skokova imao je Janis Adetokumbo.

Klivlend Kavalirsi su doživeli sedmi poraz na poslednjih deset mečeva, a treći zaredom. Iako su imali 22 poena viška izgubili su od Indijane 97:95.

Pjserse su do velikog trijumfa predvodili Lans Stivenson sa 16 poena i 11 skokova, Daren Kolison sa 22 poena, Viktor Oladipo koji je dodao 19 poena, a   Domantas Sabonis je ubacio 12 poena i imao 15 skokova. Kod Klivlenda, Lebron Džejms je pored 27 poena, imao 11 asistencija i osam skokova.

NBA LIGA

Rezultati

Šarlot - Juta 99:88
Indijana - Klivlend 97:95Vašington - Orlando 125:119
Atlanta - Bruklin 105:110Milvoki - Golden Stejt 94:108
Minesota - Njujork 118:108Nju Orleans - Portland 119:113
Denver - Memfis 87:78Feniks - Hjuston 95:112



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija