• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2018

08:15

(VIDEO) TEO PONOVO BOLJI OD BOGDANA! Blistao i Jokić u novom porazu Denvera

Košarka

(VIDEO) TEO PONOVO BOLJI OD BOGDANA! Blistao i Jokić u novom porazu Denvera

Podeli vest

Drugi put u samo tri dana sudarili su se na terenu Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović i ponovo je slavio plejmejker Klipersa

Tim iz Los Anđelesa je u lokalnom derbiju još jednom savladao Sakramento (126:105), a obojica srpskih reprezentativaca imala su zapažene uloge.

Miloš Teodosić je pobedi Klipersa doprineo sa 11 poena, jednim skokom i pet asistencija za 23 minuta igre. Lu Vilijams sa 26 poena bio je najefikasniji u pobedničkom timu.

Na drugoj strani, Bogdan Bogdanović je igrao 25 minuta i postigao je 13 poena, uz dva skoka i pet asistencija.

Klipersi sad imaju skor 21-21 i na devetom su mestu Zapadne konferencije, sa pobedom manje od Denvera, dok je Sakramento sa učinkom 13-29 na poslednjem mestu iste konferencije.

Ekipa Denvera se provela kao bosa po trnju na gostovanju u San Antoniju. Sjajno veče Nikole Jokiće nije pomoglo gostima, koji su potučeni sa 112:80.

Srpski centar je na terenu proveo 30 minuta i za to vreme stigao da ubaci 23 poena, uz devet skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte.

Kevi Leonard sa 19 poena je predvodio San Antonio, a zapažen je bio i Davis Bertans, bivši igrač Partizana sa 18 poena. Žofri Lovernj je ubacio četiri poena.

Detroit je izgubio na gostovanju u Čikagu (107:105), a Boban Marjanović nije dobio ni minut za igru.

NBA LIGA

Subota
Dalas - LA Lejkers  101:107
LA Klipers - Sakramento  126:105
Šarlot - Oklahoma  91:101
Vašington - Bruklin  119:113
Toronto - Golden Stejt  125:127
Čikago - Detroit  107:105
San Antonio - Denver  112:80


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija