• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.01.2018

17:28

"DELIJE" SU SJAJNE, ALI 40 MINUTA NEĆU MISLITI NA NJIH! Dženkins jedva čeka duel sa Zvezdom!

Košarka

"DELIJE" SU SJAJNE, ALI 40 MINUTA NEĆU MISLITI NA NJIH! Dženkins jedva čeka duel sa Zvezdom!

Podeli vest

Košarkaš Himkija Čarls Dženkins rekao je da voli da se vrati u Beograd i da očekuje tešku utakmicu protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde (utorak, 19.00)

Uvek je lepo vratiti se ovde. Biće lepo što ću videti prijatelje i ponovo igrati pred sjajnim navijačima. Kada utakmica počne i tokom tih 40 minuta, ipak ću zaboraviti na to - rekao je Dženkins novinarima u Beogradu.

Zvezda i Himki će se u utorak u Beogradu sastati u 18. kolu Evrolige.

- Biće teška utakmica - naveo je Dženkins.

Barcokasa brinu "delije" koliko i crveno-beli
Trener košarkaškog kluba Himki Jorgos Barcokas rekao je da će njegovom timu biti teško.
- Postoje dva aspekta, prvi je kvalitet Zvezdinog tima, a drugi atmosfera u hali. Moraćemo da se izdignemo iznad toga. Zvezda je u dobroj formi, ima hemiju i igra sa mnogo energije - rekao je Barcokas.

Čarls Dženkins je ukupno tri sezone proveo u Crvenoj zvezdi i rekao je da mu navijači srpskog kluba i dalje šalju poruke i da se trudi da svima odgovori.

Srpski košarkaš iz Himkija Stefan Marković je, poput Dženkinsa, rekao da je srećan što će igrati kod kuće, u svom rodnom gradu.

- Svi znaju da je atmosfera u Beogradu jedna od najboljih u Evropi i radujem se što ću igrati pred porodicom i prijateljima. Igrao sam tu protiv Zvezde i Partizana i atmosfera je uvek lepa, uvek dodatno motiviše - rekao je Marković.

On je dodao da Himki mora da igra sa istom energijom svih 40 minuta.

- Biće zanimljivo. Moraćemo da budemo mirni i igramo svoju igru. Radi se samo o košarci. Zvezda ima nov tim, bila je u teškom periodu, ali je sada uhvatila ritam. Igra jaku odbranu. Biće teško, ali ćemo se dobro spremiti i boriti za pobedu - kazao je Marković.

Utakmica će se igrati u utorak od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija