• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.01.2018

08:44

(VIDEO) TEO POBEDIO JOKIĆA! Klipersima srpski derbi, Bobi dobar, Bogdan pokidao!

Košarka

(VIDEO) TEO POBEDIO JOKIĆA! Klipersima srpski derbi, Bobi dobar, Bogdan pokidao!

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u noći između srede i četvrtka ostvario je rezultat karijere u NBA ligi, ali je njegov učinak bio nedovoljan za pobedu Sakramenta nad Jutom

Juta je na gostovanju bila ubedljiva i slavila sa 120:105, a Bogdanović je za 39 minuta na parketu zabeležio 25 poena, uz fantastičan šut (9/11 iz igre, 6/6 za tri poena), šest skokova, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.
Pored Bogdanovića zapažene uloge u Sakramentu imali su Vili Koli-Stejn sa 26 poena i 10 skokova i Džordž Hil sa 20 poena, uz po četiti skoka i asistencije.



Jutu je do trijumfa predvodio Donovan Mičel sa 34 poena, a Rodni Hud ubacio je 25, uz osam skokova i četiri asistencije.
Sakramentu je ovo bio 31. poraz, uz svega 13 trijumfa i nalazi se na poslednjem 15. mestu Zapadne konferencije, dok je Juta 10. sa 18 pobeda i 26 poraza.

(VIDEO) BOGDANOV REKORD KARIJERE: Savršena igra srpskog košarkaša u porazu Kingsa!

Prethodne noći od srpskih košarkaša na terenu su se našli i Miloš Teodosić, Nikola Jokić i Boban Marjanović. 
Teodosićev Los Andjeles Klipersi pobedili su Jokićev Denver sa 109:104, dok je Marjanovićev Detroit izgubio od Toronta sa 91:96.

Plejmejker reprezentacije Srbije je za 31 minut na parketu postigao 15 poena (5/9 iz igre, 3/7 za tri), uz pet asistencija, četiri skoka i jednom ukradenom loptom. Najefikasniji u Teodosićevoj ekipi bio je Beljk Grifin sa 20 poena, a uz to imao je i 12 skokova.

Tanjug/AP

S druge strane, Jokić je postigao 18 poena (7/18 iz igre, 1/8 za tri), uz osam skokova, po dve blokade i asistencije i jednom ukradenom loptom za 34 minuta u igri.

Jedini efikasniji od Jokića u ekipi Denvera bio je Geri Heris sa 19 poena, dok je Mejson Plamli ostvario "dabl-dabl" od 16 poena i 14 skokova.Klipersima je ovo bila 23. pobeda, uz 21 poraz, pa je tako došla do šestog mesta u Zapadnoj konferenciji, dok je Denver deveti sa skorom 23/22.

Marjanović je u porazu Detroita na gostovanju protiv Toronta na terenu proveo 10 minuta i postigao sedam poena, uz šest skokova.

Kod poraženih istakao se Andre Dramond sa 25 poena i čak 17 skokova, dok je Ejveri Bredli postigao 19.

Kajl Lauri predvodio je Toronto sa 18 poena i devet skokova, dok su Demar Derozan i Jonas Valančijunas dodali po 17.

Toronto je drugi na istoku sa 30 pobeda i 13 poraza, dok je Detroit osmi sa skorom 22/21.

U ostalim utakmicama NBA lige igranim tokom noći Šarlot je sa 133:109 pobedio Vašington, Atlanta je sa 94:93 bila bolja od Nju Orleansa, dok je San Antonio sa 100:95 slavio protiv Bruklina, a Golden Stejt je sa 119:112 trijumfovao protiv Čikaga.

Memfis je sa 105:99 bio bolji od Njujorka, dok je Majami sa 106:101 pobedio Milvoki, a Oklahoma je 114:90 trijumfovala protiv Los Andjeles Lejkersa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija