• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2018

18:11

(VIDEO) JE-ZI-VO! Plej Čikaga zakucao i pao na - glavu!

Košarka

(VIDEO) JE-ZI-VO! Plej Čikaga zakucao i pao na - glavu!

Podeli vest

Mladi košarkaš Čikago Bulsa Kris Dan pamtiće do kraja životu utakmicu sa Golden Stejtom od srede uveče, jer je umalo usred igre - polomio vrat

Dan je u poslednjoj četvrtini istrčao jednu kontru i zakucao, ali je izabrao pogrešan trenutak da se pusti sa obruča i pao je na - lice!

Zastrašujuće je izgledao taj njegov pad, ipak odmah je podigao glavu, čime je sprečio panične reakcije publike i ostalih igrača.

Iako je prošao bez teških povreda glave, Kris Dan je ostao bez prednja dva zuba, koji su mu izbijeni od siline pada!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija