• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2018

22:06

(VIDEO) "PANTERI" UJELI IGOKEU! Simanić blistao u ubedljivoj pobedi FMP-a!

Košarka

(VIDEO) "PANTERI" UJELI IGOKEU! Simanić blistao u ubedljivoj pobedi FMP-a!

Podeli vest

Košarkaši FMP-a pobedili su večeras u Železniku Igokeu sa 95:73 u prvoj utakmici 17. kola regionalne ABA lige

FMP je tokom celog meča bio bolji rival. Kontrolu nad utakmicom uspostavio je sredinom prve deonice, da bi do dvocifrene prednosti stigao u finišu druge četvrtine.

Od tog trenutka Igokea nijednom nije uspela da dodje do jednocifrenog zaostatka, pa je ekipa iz Železnika u laganom ritmu utakmicu privela kraju.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Boriša Simanić sa 28 poena, uz osam skokova i tri asistencije, dok je Nemanja Nenadić dodao 17, a Stefan Lazarević ubacio je 11.

U ekipi Igokee istakao se Dominik Artis sa 15 poena, a jedan manje ubacio je Robert Rikić.

FMP je sada četvrti sa osam pobeda i devet poraza, dok je Igokea osma sa skorom 6/11.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija