• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.01.2018

20:04

ABA LIGA: Mega pala u Zagrebu!

Košarka

ABA LIGA: Mega pala u Zagrebu!

Podeli vest

Košarkaši Cedevite pobedili su u Zagrebu Mega Bemaks sa 75:73 (19:14, 14:19, 18:24, 24:16), u utakmici 17. kola ABA lige

U ekipi Cedevite šestorica igrača postigli su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Džanan Musa sa 14. Demetris Nikols postigao je 13 poena uz šest skokova, Vil Čeri dodao je 12 poena, a Damir Markota 11 poena i osam skokova.

Goga Bitadze bio je najefikasniji u ekipi Mege sa 23 poena i šest skokova, Stefan Fundić postigao je 11 poena uz sedam skokova, a Nikola Rebić 10 poena i četiri asistencije.
Cedevita je druga na tabeli skorom od 13 pobeda i četiri poraza, a Mega zauzima deveto mesto sa pet pobeda i 12 poraza.

ABA LIGA

17. kolo

Petak
FMP - Igokea 95:73

Subota
Cedevita - Mega 75:73Partizan - Cibona 19.00

Nedelja
Budućnost - Olimpija 19.00

Ponedeljak
MZT - C. zvezda 18.00 
Zadar  - Mornar 21.00




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija