• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2018

08:28

(VIDEO) NBA LIGA: Sparsi stali posle 14 pobeda u Teksasu, Lejkersi deklasirali Nikse!

Košarka

(VIDEO) NBA LIGA: Sparsi stali posle 14 pobeda u Teksasu, Lejkersi deklasirali Nikse!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa ubedljivo su slavili protiv Njujork Niksa 127:107,  Indijana je u gostima dobila San Antonio Sparse 94:86, dok je Orlando savladao Boston na gostovanju rezulatom 103:95

Lejkersi su kontrolisali dešavanja na parketi, ali su  Niksi početkom drugog poluvremena stigli do preokreta. Međutim, nije to dugo trajalo, pošto su se Lejkersi ponovo razigrali i na kraju upisali sigurnu pobedu. 

Klarkson je bio najbolji u pobedničkom timu sa 29 poena, deset asistencija i šest skokova, dok je Rendl dodao 27 poena, 12 skokova i pet asistencija. Kod Niksa, po 17 poena imali su Tim Hardavej junior i Kristaps Porzingis. Enes Karter je utakmicu završio sa 12 poena i 14 skokova.

San Antonio je na domaćem terenu poražen nakon 14 uzastopnih mečeva.

Najzaslužniji za trijumf Pejsersa u Teksasu i prekid serije Sparsa bio je Viktor Oladipo, koji je meč završio sa 19 postignutih poena, Darel Kolison je dodao 15, a Tadeus Jang 14 poena.

Kod Sparsa, Pau Gasol je postigao 14 poena,  Parker i Forbs su imali po 12.

Košarkaši Bruklin Netsa iznendaili su Detroit i trijumfovali 101:100. Netsi su imali i 15 poena prednosti, ali je Detroit uspeo da se vrati, uvede meč u neizvesnu završnici, ali ne i da trijumfuje. 


Dinvidi je utakmicu završio sa 22 poena i pet asistencija, Rondej Holis-Džeferson je dodao 21 poen, osam skokova i sedam asistencija, dok je Demar Kerol imao 16 poena i pet skokova. Kod Pistonsa, Tobijas Haris je upisao 20 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok je Stenli Džonson imao 18 poena. 

Srpski košarkaš Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Košarkaši Orlando Medžika savladali su Boston Seltikse na gostovanju rezulatom 103:95. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Elfrid Pejton sa 22 poena, uz šest skokova, 19 je ubacio Evan Furnije, Eron Gordon je uz 11 poena uhvatio i 13 lopti. 

Bostonu nije pomogla ni sjajna partija Kajrija Irvinga, koji je meč završio sa 40 poena,  uz sedam skokova i pet asistencija, 17 poena dodao je Braun, a Moris sa 12.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija