• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

24.01.2018

07:51

(VIDEO) BOGDAN SE SPREMA ZA SLEDEĆI OL-STAR! Kod on doda, to je - ZAKUCAVANJE!

Košarka

(VIDEO) BOGDAN SE SPREMA ZA SLEDEĆI OL-STAR! Kod on doda, to je - ZAKUCAVANJE!

Podeli vest

Samo osam poena za 33 minuta nije nešto čime bi Bogdan Bogdanović mogao da se pohvali, ali daleko od toga da srpski reprezentativac nije dao svoj doprinos u pobedi Sakramenta nad Orlandom - 105:99

Pored tih poena, Bogdan je dodao još četiti skoka i četiri asistencije od kojih su dve bile za ''alej ap''.

Garet Templ je sa 34 poena bio najzaslužniji za pobedu Kingsa, dok je Koli - Stajn ubacio 21. Hild sa 13 i Labisijer sa 10 jedini su još bili dvocifreni.

Furnije sa 22 i pejton sa 21 poen su bili najefikasniji u redovima Orlanda, Gordon je dodao 16 poena i 12 skokova, dok je Hrvat Mario Hezonja ubacio samo dva poena.

(VIDEO) LEBRON DŽEJMS UŠAO U ISTORIJU! Najmlađi košarkaš sa 30.000 poena u NBA ligi




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija