• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.01.2018

09:13

(VIDEO) SVI SRBI IZGUBILI! Bjelica, Teodosić i Marjanović upisali nove poraze

Košarka

(VIDEO) SVI SRBI IZGUBILI! Bjelica, Teodosić i Marjanović upisali nove poraze

Podeli vest

Trojica srpskih košarkaša, Boban Marjanović, Nemanja Bjelica i Miloš Teodosić, igrala su u sredu uveče na NBA parketima i svi su upisali poraze

Košarkaši Jute pobedili su prošle noći ekipu Detroita sa 98:95 posle produžetka.

Jutu su do pobede na gostujućem terenu vodili Rudi Gober i Donovan Mičel sa po 15 poena, Džo Ingls je dodao dva poena manje, dok je Riki Rubio upisao 11 poena i 10 skokova.

U redovima Pistonsa, koji su zabeležili i šesti poraz u nizu, najbolji je bio Andre Dramond sa dabl-dabl učinkom od 30 poena i čak 24 skoka. Srpski centar Boban Marjanović je na terenu bio 14 minuta i za to vreme je upisao četiri poena, šest skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Košarkaši Portlanda bili su bolji od Minesote sa 123:114.

U sedmoj uzastopnoj pobedi Portlanda na domaćem terenu najefikasniji je bio Demijen Lilard sa 31 poenom, dok je Si Džej Mekolum postigao 28 poena.

Na drugoj strani istakao se Endrju Vigins sa 24 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je upisao devet poena, sedam skokova i dve ukradene lopte za 36 minuta na parketu.

Košarkaši Bostona slavili su protiv Los Anđeles klipersa sa 113:102 i tako prekinuli niz od četiri poraza.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kajri Irving sa 20 poena, 18 je ubacio Džejson Tejtum, a po 15 Markus Moris i Teri Rozje.

Kod Klipersa je najbolji bio Blejk Grifin sa 23 poena, dok je Lu Vilijams dodao tri poena manje. Srpski reprezentativac Miloš Teodosić je igrao 24 minuta i za to vreme je upisao dva poena, tri skoka i šest asistencija.

Hjuston je pobedio Dalas sa 104:97 predvodjen Džejmsom Hardenom koji je ubacio 25 poena, Paulu Gasolu je nedostajala jedna asistencija za tripl-dabl učinak u pobedi San Antonija nad Memfisom od 108:85, dok je Nju Orleans bio bolji od Šarlota sa 101:96.

NBA LIGA

Sreda
Šarlot - Nju Orleans  96:101 Detroit - Juta  95:98
Indijana - Finiks  116:101 Filadelfija - Čikago  115:101
Atlanta - Toronto  93:108 Dalas - Hjuston  97:104
Memfis - San Antonio  85:108 Portland - Minesota  123:114
LA klipers - Boston  102:113



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija