• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2018

22:58

EVROLIGA: Nedović rasturio, ali poražen, Real pregazio Efes, Kalates nokautirao Žalgiris!

Košarka

EVROLIGA: Nedović rasturio, ali poražen, Real pregazio Efes, Kalates nokautirao Žalgiris!

Podeli vest

Real Madrid je pred svojim navijačima deklasirao  Anadolu Efesom sa 87:68, Baskonija je kao gost dobila Unikahu 85:83, dok je Panatinakos nakon produžetka slomio Žalgiris 94:93

Madriđani su meč prelomili u trećoj deonici kada su nakon serije od 9:0 stigli do 57:40. Nastavili su da lome goste i povećavju prednost pa je zokom poslednje deonice bilo je i "+22" za domaćina,

Najefikasniji Luka Dončić sa 17 poena, 6 skokova i 5 asistencija, a Tavares je imao 14 poena i 9 skokova. Kod Efesa Zoran Dragić 18 poena, Derik Braun 12 i samo su njih dvojica bili dvocifreni. Vladimir Štimac je igrao samo 7 minuta, imao je 2 poena i 3 skoka.

U veoma neizvesnoj završnici, Baskonija je uspela da slavi protiv Unikahe u gostima sa 83:85. Junak Baskonije bio je Janis Tima jer je  na dve sekunde pre kraja doneo pobedu svom timu.

Nemanja Nedović je odobio sjajan meč, ubacio je 19 poena i imao 3 asistencije, Dragan Milosavljević je upisao samo 3 poena i 3 skoka. Junak Baskonije Janis Tima, koji je na kraju došao do 17 postignutih poena.

Panatinaikos je nakon produžetka dobio Žalgiris 94:93. Junak je  bio Nik Kalates koji je poentirao u poslednjem sekundu produžetka i doneo Atinjanima pobedu.

Utakmica je bila  puna preokreta, mada je Panatinaikos u prvom poluvremenu imao i plus 20 u jednom trenutku (43:23). Žalgiris je uspeo da istopi minus, dođe do plus četiri u finišu meča, ali je Rivers sam izborio produžetke. Gosti su početkom produžetka imali i sedam poena više, ali se Nik Kalates pobrinuo za trijumf "zelenih".

Kalates je utakmicu završio sa 14 poena, devet asistencija i osam skokova, a isti košgeterski učinak imao je Lukas Lekavičijus. Kod gostiju je Arturas Kavalijauskas dao 21 poen, Vasilije Micić dodao je šest poena.


EVROLIGA


20. kolo

Četvrtak
Panatinaikos - Žalgiris 94:93
Real Madrid - Efes 87:68
Unikaha - Baskonija 83:85


Petak
CSKA - Bamberg 18.00
Fenerbahče - Barselona 18.45
C. zvezda - Olimpijakos 19.00
Valensija - Himki 20.30
Armani - Makabi 20.45





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17