• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.01.2018

08:33

(VIDEO) MEČ SEZONE U NBA! Brutalan duel i obračun Karija i Kajrija!

Košarka

(VIDEO) MEČ SEZONE U NBA! Brutalan duel i obračun Karija i Kajrija!

Podeli vest

Košarkaški Golden Stejta su u velikom derbiju prvoplasiranih timova Zapadne i Istočne konferencije NBA lige pobedili Boston sa 109:105

Meč sezone obeležio je fenomenalni Stef Kari koji je 33 od ukupno 49 poena postigao u drugom poluvremenu.

Seltiksi su u prvom poluvrmenu bili mnogo bolji rival i predvođeni rasploženim Kajrijem Irvingom u nekoliko navrata imali dvocifrenu prednost

Međutim, u nastavku se razigrao Kari i Voriorsi su u finišu treće četvrtine prvi put došli do dvocifrene prednosti - 78:68. Kari je u ovom delu utakmice postigao 18 poena, ali se gosti iz Masačusetsa nisu predavali, vratili su se u meč i tri i po minuta pre kraja došli do minimalnog vođstva (95:94).

Ipak, u odlučujućim trenucima gotovo svaka lopta išla je na Karija, koji je u poslednje 43 sekunde penale šutirao 8/8 i sa 15 poena u četvrtom periodu obezbedio treći uzastopni trijumf svom timu i krinisao sjajno veče.

Kari je sa 49 poena (16/24 iz igre, 8/13 za tri, 9/19 slobodna bacanja) ostvario rekord sezone, a imao je još četiri skoka, pet asistencija i dve ukradene lopte za 37 minuta. Kevin Durent je upisao 20 poena i 9 skokova, a Drejmond Grin 15 koševa, 11 asistencija, 5 asistencija i 3 blokade.

Sa druge strane Irving je prednjačio sa 37 poena i četiri asistencije, Dželejn Braun je dodao 20, a Al Horford 15 poena.

Košarkaši Indijane u finišu utakmice nadoknadili su 10 poena minusa protiv Orlanda i pred svojim navijačima zabeležili treću pobedu u poslednje četiri utakmice - 114:112

Litvanac Domantas Sabonis je 20 sekundi pre kraja duela pogodio jedno od dva slobodna bacanja (114:112), dok je na drugoj strani Aron Gordon promašio oba penala i propustio priliku da timu sa Floride obezbedi produžetak.

Viktor Oladipo je predvodio Indijanu sa 24 poena, 5 skokova i 6 asistencija, Lens Stivenson je postigao 21, Tadeus Jang 20, a Bojan Bogdanović devet poena, uz skok za 23 minuta.

Tragičar Gordon je bio najefikasniji u Orlandu sa 22 poena, uz 11 skokova i četiri asistencije, Evan Furnije je dodao 21, a Mario Hezonja devet, uz četiri skoka i asistenciju za 27 minuta.

Majami je u finišu treće četvrtine duela sa Šarlotom gubio sa 77:62, ali je u finišu meča serijom 8:1 preokrenuo i pobedom 95:91 zadržao četvrto mesto na Istoku sa učinkom 28-21.

Džoš Ričardson je sa 19 poena bio prvi strelac Hita, Elington je postigao 17 (4/11 za tri), Keli Olinik 16, uz 6 asistencija, a Goran Dragić 5, (2/8 iz igre, 0/3 za tri), uz 4 uspešna dodavanja.

U poraženom timu Kemba Voker je upisao 30 poena, uz šest skokova i pet asistencija, a Dvajt Hauard 20 poena i 16 skokova.

Vašington je deklasirao Hokse u Atlanti sa 129:104 i sa učinkom 27-22 peti je na Istoku, sa porazom manje od Indijane.

Markif Moris je zabeležio 23 poena, Majk Skot 19, Bredli Bil 18 i Oto Portet po 18, dok Džon Vol nije bio u timu. U trećem uzastopnom porazu Hoksa po 14 poena su upisali Toren Prins, Tajler Dorsi i Divejn Dedmon.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija