• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.01.2018

15:41

(VIDEO) POBEDA U KORIST ZVEZDE I NA ŠTETU PARTIZANA! Mornar srušio Budućnost!

Košarka

(VIDEO) POBEDA U KORIST ZVEZDE I NA ŠTETU PARTIZANA! Mornar srušio Budućnost!

Podeli vest

Košarkaši Mornara pobedili su na svom terenu ekipu Budućnosti sa 87:81 (25:23, 23:25, 17:14. 22:19) u utakmici 18. kola ABA lige

Mornar je upisao 11. pobedu u regionalnom takmičenju i napravio veliki korak ka osvajanju četvrtog mesta i plasmana u plej-of. 

Ekipa iz Bara sada ima dve pobede više od Partizana, koji sutra igra svoj meč 18. kola kada gostuje Crvenoj zvezdi.

Budućnost je i dalje prva na tabeli sa skorom od 15 pobeda i tri poraza, a beogradski crveno-beli će imati priliku da se izjednače sa podgoričkom ekipom ako u ponedeljak pobede Partizan.

Nemanja Vranješ je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 19 poena, Brendis Rejli Ros je dodao je 12, dok su Vukota Pavić, Strahinja Mićović i Uroš Luković postigli po 11.

U redovima Budućnosti najbolji je bio Nemanja Gordić sa 22 poena.

Mornar, koji je upisao šestu uzastopnu pobedu, u preostala četiri kola ABA lige igra protiv Igokee, Cedevite, Cibone i MZT-a. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija