• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf rs

30.01.2018

08:11

(VIDEO/FOTO) MAGIČNI JOKIĆ NAPUNIO KOŠ SELTIKSA, ali magični Irving "ukrao" pobedu Denveru!

Košarka

(VIDEO/FOTO) MAGIČNI JOKIĆ NAPUNIO KOŠ SELTIKSA, ali magični Irving "ukrao" pobedu Denveru!

Podeli vest

Srpski centar Nikola Jokić igrao se košarke protiv Bostona: dalekometni šutevi, asistencije, polaganja, distanca, sve je bilo tu - sve sem pobede Denvera kome je za delić sekunde izmakla pobeda protiv favorizovanih Seltiksa - 111:110.

Jokić je sjajnu partiju kao najefikansiji u svom timu garnirao sa 24 poena, 11 skokova i 5 asistencija za 35 minuta njegove borbe u neizvesnoj utakmici završene u triler maniru.

NBA REZULTATI

Indijana - Šarlot 105:96
Atlanta - Minesota 105:100
Memfis - Finiks 120:109
Milvoki - Filadelfija 107:95
Dalas - Majami 88:95
Denver - Boston 110:11

Denver je imao napad za pobedu koji je, nakon promašaja Kajrija Irvinga, poveo Vil Barton, ipak njegov šut za tri nije ni stigao do obruča gde je Tori Krejg priskočio i ubacio loptu u koš, međutim zakasnio je sekund i pobeda je otišla na stranu ekipe Breda Stivensa.

Magični Irving je i ovoga puta bio ključni šraf u napadu gostiju, sa 27 poena bio je najefikasniji na meču, mada je pobednički šut pripao Džejlenu Braunu čija je trojka, prva iz petog pokušaja, ušla onda kada je to bilo najpotrebnije: 34 sekunde pre kraja, za 111:108, pre nego što je Marej uzvratio istom merom i ispostavilo se postavio konačan rezultat.

Boston je ovom pobedom izašao iz loše serije u kojoj je pobedio samo jednom u šest utakmica, ali je i dalje lider Istoka sa tri pobede više od Toronta i čak sedam od Klivlenda.

Denver je zadržao osmu poziciju na Zapadu sa skorom 26-24, međutim Klipersi, koji su noćas sa Detroitom realizovali veliki trejd, na pobedu manjka su od Nagetsa u borbi za plej-of.

Tanjug/AP


Noćas je igrao i Nemanja Bjelica čija je Minesota nastavila da igra po principu "toplo-hladno".

Poraženi su Timbervulfsi u Džordžiji od Atlante 105:100 uz tek tri poena srpskog reprezentativca koji se vratio na klupu posle povratka Džimija Batlera, najefikasnijeg protiv Šrudera i družine sa 24 poena.

U redovima pobednika istakao se Kent Bejzmor sa 23 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija