• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta/Infomer.rs

31.01.2018

08:50

(VIDEO) JOKIĆEVA MAGIJA PROTIV SAN ANTONIJA! Ona ipak nije pomogla Denveru da pobedi na gostovanju

Košarka

(VIDEO) JOKIĆEVA MAGIJA PROTIV SAN ANTONIJA! Ona ipak nije pomogla Denveru da pobedi na gostovanju

Podeli vest

Košarkaši Denvera izgubili su prošle noći u gostima od San Antonija sa 106:104, uz još jednu dobru partiju srpskog igrača Nikole Jokića

Nagetsi su pretrpeli drugi uzastopni poraz u tesnoj završnici, imali su priliku za trijumf, ali je Vil Barton promašio trojku u poslednjem napadu.
San Antonio je do pobede vodio Lamarkus Oldridž sa 30 poena, dok su Kajl Anderson i Pau Gasol dodali po 18.

Na drugoj strani, svi starteri u timu Denvera su imali dvocifren učinak, a najefikasniji su bili Džamal Marej sa 18 i Geri Heris sa 17 poena.
Jokić je upisao 13 poena, sedam skokova i osam asistencija za 24 minuta na terenu, a ovaj njegov potez komentarisan je na tviteru i pamtiće se.

Kada je na bočnom rubu suparničkog reketa, tik uz čeonu liniju, bez gledanja poslao loptu sebi iza leđa, totalno zbunivši Davisa Bertansa i Paua Gasola, na čudesan način je pronašao saigrača Lajlsa, koji je lako poentirao. 

Košarkaši Portlanda pobedili su Los Anđeles kliperse sa 104:96.

Demijen Lilard je bio najbolji u pobedničkom timu sa 28 poena, Si Džej Mekolum je postigao 16, a Jusuf Nurkić 14 uz čak 20 skokova.
U redovima Klipersa istakao se Lu Vilijams sa 20 poena, Danilo Galinari je dodao 15, dok je srpski reprezentativac Miloš Teodosić meč završio sa devet poena, pet skokova, tri asistencije i jednom ukradenom loptom za 29 minuta na parketu. 

Meč u Stejpls centru pratio je i novi košarkaš Klipersa, srpski centar Boban Marjanović.
Košarkaši Sakramenta slavili su u gostima protiv Nju Orleansa sa 114:103.

Zek Rendolf je predvodio Kingse do 16. pobede u sezoni sa 26 poena, Kosta Kufos je ubacio 17 poena i 11 asistencija, a Dearon Foks dva poena manje. 

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je na terenu proveo 18 minuta i za to vreme je postigao sedam poena, uz dve asistencije i po jedan skok i ukradenu loptu.
U ekipi Nju Orleansa najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 23 poena.

Košarkaši Minesote izgubili su od Toronta u gostima sa 109:104.
Toronto je nadoknadio minus od 13 poena i na kraju slavio, a najzaslužniji za to bili su Demar Derozan sa 23 i Jonas Valančjunas sa 18 poena.

U četvrtom porazu Minesote u poslednjih pet utakmica najefikasniji je bio Džimi Batler sa 25 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je postigao pet poena, uz isto toliko uhvaćenih lopti i dve asistencije za 19 minuta u igri.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija